Başkan Çağırıcı Mahalle Mahalle Hesap Veriyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Çağırıcı Mahalle Mahalle Hesap Veriyor

Başkan Çağırıcı Mahalle Mahalle Hesap Veriyor

Bağcılar Belediyesi, örnek bir proje olarak yıllar önce başlattığı Halk Meclisi toplantılarına bu yıl da devam ediyor.

17.05.2012 00:36  Güncelleme: 00:34

Bağcılar Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Halk Meclisi toplantılarını başlattı. Yaz döneminde mahalle mahalle gerçekleştirilen toplantılarla halkın sorunları yerinde dinleniyor ve çözümler üretiliyor. Her mahallenin bir sokağında kurulan halk meclisinde Belediye Başkanı, başkan yardımcıları ve birim müdürleri mahalle sakinlerinin karşısına çıkıyor.

Halk meclisleri ile vatandaşlar sorun ve önerilerini doğrudan belediye başkanına iletebilirken, sorunların çözümü de orada gerçekleştiriliyor. Proje önerileri ise ilgili müdürler tarafından not alınarak değerlendiriliyor.

İlk Meclis Kazımkarabekir Mahallesi'nde Kuruldu

Bu yılın ilk Halk Meclisi toplantısı Kazımkarabekir Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Halk Meclislerinin örnek bir yönetişim uygulaması olduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "İlk Halk Meclisi toplantımızı Kazımkarebekir Mahallemizde bugün başlattık. 22 mahallemizin tamamında hemşehrilerimizle bir araya gelerek, sorunları tespit edeceğiz ve birlikte çözümler geliştireceğiz" dedi.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve mahalleye ilişkin önerilerini dinleyen Başkan Çağırıcı, toplantı sonunda soruları cevaplandırdı.

Toplantıya, Başkan Çağırıcı, Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Gürhan Kaya, İSKİ ve Elektirik kurumundan yetkililer katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çağırıcı Mahalle Mahalle Hesap Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement