Başkan Çağlayan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Çağlayan'a Ziyaret

Başkan Çağlayan\'a Ziyaret

Cavit Çağlayan, Başkanlık Makamında Tüm Bel Sen Tekirdağ Şube Başkanı Aytül Anıl, Tüm Bel Sen Çanakkale Şube Başkanı Zeki Önder ve Tüm Bel Sen üyelerini misafir etti.

23.11.2013 09:08

Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, 22 Kasım 2013 Cuma günü saat 10.00'da Belediye Başkanlık Makamında Tüm Bel Sen Tekirdağ Şube Başkanı Aytül Anıl, Tüm Bel Sen Çanakkale Şube Başkanı Zeki Önder ve Tüm Bel Sen üyelerini misafir etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çağlayan, halkın ve kentin ihtiyaçlarına yönelik çalışma ve hizmetler yapıldığını, çalışanlar arasında hiçbir ayrım yapmadığını, karşılıklı sevgi ve saygı ortamında çalışıldığını, toplu sözleşmeyle emeğe gerekli önemin ve değerin verildiğini belirtti.

Tüm Bel Sen Tekirdağ Şube Başkanı Aytül Anıl, Tüm Bel Sen Çanakkale Şube Başkanı Zeki Önder ve Tüm Bel Sen üyeleri ise Tüm Bel Sen'in Trakya şubeleri ziyareti kapsamında Kırklareli Belediyesi'ni ziyaret ettiklerini, Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan'ın yaptığı hizmet ve çalışmaların devamını temenni ettiklerini söylediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çağlayan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement