Başkan Çakır İlçe Gezilerini Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Çakır İlçe Gezilerini Sürdürüyor

Başkan Çakır İlçe Gezilerini Sürdürüyor

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, başkan yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Yazıhan, Kuluncak ve Hekimhan ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

04.11.2013 10:09

ÇAKIR: TEMEL AMACIMIZ EN GÜZEL HİZMETİ YAPABİLMEKTİR

İlk olarak Yazıhan ilçesini ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, burada AK Parti İlçe Başkanlığı'nda istişarelerde bulundu. Büyükşehir çalışmaları kapsamında ilçeleri ziyaret ettiklerini kaydeden Başkan Çakır, "Büyükşehir statüsüyle birlikte ilçelerimizde hangi yatırımları yapabiliriz, ilçelerimizin altyapı ile ilgili sıkıntıları nelerdir diye ziyaretler yapıyoruz, talep ve önerileri alıyoruz. Büyükşehir yeni bir süreç. İlçelerimiz adına, Malatyamız adına hizmet akışında sağlıklı planlama için Büyükşehir sürecini çok iyi değerlendirmemiz lazım. Bu ziyaretleri çok yoğun yapabilmemiz gerekiyor. Teknik birimlerimiz de kendi alanlarında çalışmalarını sürdürüyorlar" dedi.

Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya ise çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ederek "Kim ne derse desin bu dönem Malatyamız hizmetle buluştu. Kenar mahallelerimiz şehirciliğin ne olduğunu gördü. Bunu herkes söylüyor" ifadelerini kullandı.

AK Parti Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş de proje biriminin daha önce ilçeyi ziyaret ettiğini belirterek, "Hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Hizmetler çok daha yoğun gelecek

Başkan Çakır, daha sonra Kuluncak ilçesine geçti. Kuluncak'ta vatandaşlarca coşkulu bir şekilde karşılanan Başkan Çakır, "Kuluncak'ın coşkulu ev sahipliği bizleri memnun etti. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Proje ekibimiz, ilçelerimizi genel olarak gözden geçiriyor. Neler yapılabilir diye çalışıyorlar. Türkiye'nin büyüme hızına illerin, şehirlerin ayak uydurması gerekiyordu. Büyükşehir Yasası bunun için çıkarıldı. Bu statüyle hizmetler çok daha yoğun bir şekilde gelecek" açıklamasında bulundu.

AK Parti Kuluncak İlçe Başkanı Nurettin Akbulut ise "Sayın Başkanımız, daha önce proje ekibini göndermişti. 2014 Nisan'ı itibariyle Kuluncak İlçemizde ve köylerinde yapılacak bütün işlerin program ve projeleri hazırlanıyor. Bundan dolayı kendisine Kuluncak İlçesi adına teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çakır, daha sonra Hekimhan İlçesine geçti. Burada AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan Çakır, Büyükşehir'in Malatya için fırsat olduğunun altını çizerek "Tek temel amacımız en güzel hizmeti yapabilmek" diye konuştu.

Hekimhan İlçe Başkanı İhsan Sarıtaş da Büyükşehir'le birlikte ilçelerinin değişeceğini ümit ettiklerini kaydederek, "Büyükşehir'le birlikte Büyük Hekimhan hayal ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretler sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çakır'ın programına, çok sayıda muhtar da eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çakır İlçe Gezilerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement