Başkan Canlı, İkisu - Tarsun - Artabel Vadisi Köyleri Derneğini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Canlı, İkisu - Tarsun - Artabel Vadisi Köyleri Derneğini Ziyaret Etti

Başkan Canlı, İkisu - Tarsun - Artabel Vadisi Köyleri Derneğini Ziyaret Etti

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, 27 Şubat günü İkisu Tarsun Artabel Vadisi Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

03.03.2014 11:05

Ziyarette Başkan Canlı'yı, İkisu Tarsun Artabel Vadisi Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tacettin Üçel ve Dernek yöneticileri karşıladı.

Ziyaret sırasında yapılan ikramların ardından Başkan Canlı yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Dernek olarak Hes'lere karşı kamuoyu oluşturmanızı ve halkla bütünleşmenizi takdirle karşılıyorum. Hes'lerin o bölgede yapılması dereyi öldüreceğini, kurumasına neden olacağını ve bitki dokusuna zarar verceğini düşünüyorum. Dernek olarak Hes'ler konusunda sizleri destekliyorum. Bizler de bir süreç içinde ilerliyoruz. Herkese eşit seviyede bakıyoruz. Yerel yönetim seçimlerini kim kazanırsa kazansın ilimizde devam eden üç önemli yatırımlar olan Dere ıslahı, Bahçecik'deki baraj ve çevre yolu zaten devam edecek projelerdir. Gümüşhane şebeke suyu Halk Sağlık Müdürlüğü personelleri tarafından devamlı kontrol edilmektedir. Eğer Şebeke suyumuz kirli olsaydı, şu ana kadar neden raporlarda bu belirtilmedi. Demek ki içme suyumuz gayet temizdir. İktidar partisinin alamadığı kaynakları rahatlıkla Gümüşhane Belediyesi almıştır.

DOKA'dan en çok proje desteği alan belediye Gümüşhane Belediyesi'dir. Belediyecilikte önemli bir anlayış ise, için kan ağlasa da halkla olan diyaloğunu kesmeyeceksin. Geçmişten edindiğimiz tecrübeyi, halkımızdan aldığımız destekle beraber bunları uygulamaya devam etmek istiyoruz. Halkımıızn bize göstermiş olduğu teveccühle inşallah hizmetlerimize devam edeceğiz. Burada bizi konuk eden derneğimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim."

Başkan Canlı, yapacağı projeler ve çalışmalar hakkında da açıklamalar yaptığı ziyarette ayrıca katılımcıların sorularını da cevaplandırdı.

Dernek Başkanı Tacettin Üçel, ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını ifade edip, Başkan Canlı'ya teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Canlı, İkisu - Tarsun - Artabel Vadisi Köyleri Derneğini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement