Başkan,Hayırsever Hemşehrimiz'e Minnettarız - Son Dakika
Güncel

Başkan,Hayırsever Hemşehrimiz'e Minnettarız

Başkan,Hayırsever Hemşehrimiz\'e Minnettarız

Rize'li hayırsever işadamı Ali Ekşi, Hemşehrilerinin buluştuğu Halil İbrahim Sofrasında benim de Tuz'um bulunsun istedi.

12.07.2013 14:15

Rize Belediyesinin, Ramazan boyunca Kültür Park ta binlerce kişinin İftarlarda buluşma noktası haline getirdiği Halil İbrahim Sofrasına Hayır sever İşadamlarından büyük katkı sağlanıyor.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Halk'ımızla her akşam İftar da buluştuğumuz Halil İbrahim Sofrasının İlk on günlük gıda giderlerini karşılayan Rize'li İşadamı Ekşioğlu Vakfı Eski Başkanı Ali Ekşi'ye Rizeliler adına minnet ve şükranlarımız'ı sunuyoruz dedi.

Başkan Bakırcı, Sofralarının sadece Ekonomik gücü zayıf olan insanlarımızın değil bütün Rize halkının sofrası ve herkese açık olduğunu bir kez daha vurgulayarak davetini yineledi.

Bakırcı, Günlük 2500 kişinin iftar yemeğinde bir araya geldiğini söyledi. Sofra da vatandaşların önlerine gelen tüm yemeklerin Rizeli esnaf ve İstanbul daki hemşehrilerinin yaptıkları bağışlarla karşılandığını yapılan bu yardımların "Zekat"niteliği taşımadığının altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan,Hayırsever Hemşehrimiz'e Minnettarız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement