Başkan Karabalık, Öğretmenlerini Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Başkan Karabalık, Öğretmenlerini Unutmadı

Başkan Karabalık, Öğretmenlerini Unutmadı

Kartepe Belediye Başkanı şükrü Karabalık, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ilk ve orta okul öğretmenlerini evlerinde ziyaret ederek ellerini öptü.

27.11.2013 12:07

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, kendisinin ilkokul öğretmeni Hulusi Adıgüzel ile ortaokulda tarih dersi öğretmeni olan Mehmet Özden'i, 24 Kasım Öğretmenler Günü çerçevesinde evlerinde ziyaret edip hatırlarını sordu.

Eski öğrencisi olan belediye başkanı olarak görev yapan Şükrü Karabalık'ı karşısında gören emekli öğretmenler bu ziyaret karşısında duygulandılar. Öğretmenlerini ziyaret eden Başkan, eski öğretmenleri ile öğrencilik dönemi anılarının yer aldığı sohbette bulundu.

Ziyaretlerinde Başkan Karabalık'a Ak Parti İl Yöneticisi Orhan Arıkan, Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi yöneticisi ve meclis üyesi Yusuf Özdemir ile Çepni Mahalle Muhtarı Hayri Turoğlu da eşlik etti.

İlçede emekliye ayrılan öğretmenlerden Petrol Mahallesi'nde İbrahim Uzan ile Nurettin Aral'ı da ziyaret eden Başkan Karabalık, ilçedeki okullardaki öğretmen ziyaretlerini de Derbent bölgesinde devam ettirdi.

Öğretmenleri tek tek tebrik eden Başkan Karabalık, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetiştirilmesinde özveri ve sabırla büyük emek sarf eden eğitim camiamızın öğretmenler gününü canı gönülden kutlarım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karabalık, Öğretmenlerini Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement