Başkan Karaosmanoğlu STK'ların Önerilerini Dinledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaosmanoğlu STK'ların Önerilerini Dinledi

Başkan Karaosmanoğlu STK\'ların Önerilerini Dinledi

Başkan Karaosmanoğlu, STK'ların görüş, öneri ve fikirleri doğrultusunda Kocaeli'nde sorunlara kalıcı çözümler getirdiklerini söyledi

07.10.2013 16:38  Güncelleme: 17:42

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar, Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Şakir Durdağ ile Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Samet Gürsoy ve yönetimlerini ayrı ayrı kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'nde hayatın her alanında yaşanan sorunlara kalıcı çözümler ürettiklerini söyledi.

STK'LARIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ

Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar, Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Şakir Durdağ ile Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Samet Gürsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu'nu ayrı ayrı ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'nde STK'lara ayrı bir önem verdiklerini ve kente yapılacak hizmetlere STK'ların görüş ve önerilerinin yön verdiğini söyledi.

HAYATA DOKUNAN HİZMETLER

Kocaeli'nde sorunlara kalıcı çözümler ürettiklerini ve kalıcı eserlere imza attıklarını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli'nde hayatın her alanına dokunan hizmetler yapıyoruz. Kentimizin geleceğine yönelik kalıcı eserleri STK'lardan gelen görüş, öneri ve fikirler doğrultusunda dizayn ediyoruz. Sizlerin Kocaeli'ne yönelik hayalleri, projeleri ve düşünceleri bizim için çok önemlidir'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karaosmanoğlu STK'ların Önerilerini Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement