Başkan Kocadon Şoför Esnafı ile Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Kocadon Şoför Esnafı ile Buluştu

Başkan Kocadon Şoför Esnafı ile Buluştu

Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Yalı beldesindeki şoför esnafı ile buluştu.

27.01.2014 11:47

Başkan Kocadon: "10 gün sonra gaza tam basacağız"

Yalı Beldesi Belediye Kafe'de düzenlenen toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, CHP Yalı Belde Başkanı Hasan Güngör, Yalı Çiftlik Dolmuş Kooperatifi Şoförleri, taksiciler ve servis şoförleri katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalı Belde Başkanı Hasan Güngör, Başkan Kocadon'un kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Başkanımız bu sıkışık programında bizi yalnız bırakmadı. Bir saatliğine bir program almıştık ama kendisi 'sizin için saat altıya kadar kalırım' dedi. Biz burada zaten çalışmalarımızı yapıyoruz, Başkanım. Siz çalışmalarınıza istediğiniz yerden devam edin. Bize bir saat bize yeter" diyerek Başkan Kocadon'a teşekkür etti.

Başkan Mehmet Kocadon ise, "Benim şoför esnafı kardeşlerime ayrıca bir vefa borcum var. Çünkü tutulduğum zor süreçte bu arkadaşlar benim resimlerimi her türlü baskıya rağmen, arabalarından indirmediler arkadaşlar. Bu baskıları kimlerin yaptığını biz biliyoruz ama hepsini Allah'a havale ettik. Şimdi benim bu zor günlerimde yanımda olan esnaf kardeşlerimi ziyarete geldim, hallerini hatırlarını sormaya, benden bir istekleri var mı bunu dinlemeye geldim." şeklinde konuştu.

"Yeter ki çocuklarımız okusun, onlar bizim geleceğimiz"

Kooperatif Başkanı Mehmet Alpaslan'a da teşekkür eden Başkan Kocadon, "Öğrenci arkadaşlarımızın bir sıkıntısı vardı. Allah razı olsun bizi kırmadı. Kendisi de bize çok büyük katkı sağladı. Öğrenci kardeşlerimizi fedakarca okula taşıyor. Bu paralara bu olmaz ama eğitim için başkanım bize bu sözü verdi. İlk dönem çocuklarımızı taşıdı. İkinci dönem de devam edecek. Bu bizim eğitime katkımız olsun, yeter ki çocuklarımız okusunlar çünkü onlar bizim geleceğimiz. Sonuna kadar da öğrenci kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

"10 gün sonra gaza tam basacağız"

Başkan Kocadon, önlerinde bir seçim atmosferi olduğunu belirterek, "Biz gaza şu anda yarım bastık ama bir on gün sonra tam basacağız arkadaşlar." dedi. Başkan Kocadon, "Benim benzin depom full, motorun yağı yeni yağ, 50 bin km garantili, bakımı yapılmış, hazır vaziyette. 10 Gün sonra gaza bastım mı devam. Çünkü şunu söyleyeyim arkadaşlar; beni sizler besliyorsunuz, yorgunluk gibi bir kavram benim beynimde hiç olmuyor. Dün gece saat bire kadar çalıştım. Sabah da yedi buçukta çalışmaya başladım. Yani sizler besliyorsunuz beni, sizlerden alıyorum bu enerjiyi." diye konuştu.

Atındağ: "Başkanımızın her zaman arkasındayız"

Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ ise Başkan Kocadon'un her zaman arkasında olduğu söyledi. Altındağ, "Her zaman içinizden biri oldum. Dara düştüğünüzde, benden herhangi bir yardım istediğinizde kapım her zaman açık olacaktır. Bilgi birikimimiz ile başkanımızın yanında olsak da olmasak da, içinde de olsak dışında da olsak, sonuna kadar başkanımızın arkasındayız." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kocadon Şoför Esnafı ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement