Başkan Kocamaz'dan Köylere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Kocamaz'dan Köylere Ziyaret

Başkan Kocamaz\'dan Köylere Ziyaret

Başkan Kocamaz, doludan zarar gören Erdemli köylerine geçmiş olsun ziyaret yaptı.

22.04.2013 13:37

Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Burhanettin Kocamaz, geçtiğimiz hafta sonu dolu yağışından etkilenen Erdemli İlçesine bağlı Sarıyer, Üzümlü ve Şahna köylerini ziyaret etti.

Üreticilere geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Kocamaz, "Allah bir daha bu tür afetler yaşatmasın" dedi.

MHP İl Genel Meclis üyelerinden Serdar Aslan ve Muhammet Günaydın'ın katıldığı geçmiş olsun ziyareti ilk olarak Şahna köyüne yapıldı. Daha sonra Üzümlü ve Sarıyer köylerini ziyaret eden Başkan Kocamaz, yaraların biran önce sarılmasını istedi.

Üzümlü Köyü Muhtarı Abdurrahman Çalışkan, köylerinde yaklaşık 2 bin dekar alanın doludan zarar gördüğünü dile getirirken, Şahna Köyü Muhtarı Nizamettin Öztürk ve Sarıyer Köyü Muhtarı Hacı Bekir Demiraslan ise köylerinde ekili olan narenciye, üzüm, şeftali, elma ve eriklerin doludan büyük zarar gördüğünü söylediler.

"Allah milletimizi ve sizleri daha büyük felaketlerden korusun" diyerek mağdur köylülere geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Kocamaz, devletin ürünleri zarar gören köylülerin zararını biran önce karşılaması gerektiğini, ancak bugüne kadar hasar tespiti yapılmamış olmasının da manidar olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kocamaz'dan Köylere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement