Başkan Sargın Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başkan Sargın Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Sargın Muhtarlarla Bir Araya Geldi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde Sabah kahvaltısında muhtarlarla bir araya geldi.

03.08.2016 16:05

Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu, Necati Tosun, Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç ve İznik Belediyesi Birim Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantı da 15 Temmuz günü Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bir grup asker tarafından başlatılan darbe kalkışması sonrasında gösterilen birlik ve beraberlikten dolayı başkan Sargın teşekkür etti.

Medeniyetler Başkenti İznik Belediye Başkanı Osman Sargın toplantıda ki konuşmasında "Sevgili muhtarlarım, değerli arkadaşlarım. Öncelikle hepinize afiyet olsun. Bu günkü toplantımızın amacı malumunuz 15 Temmuz olayları ile birlikte Türkiye'de gelişen olaylar. Burada göstermiş olduğunuz direnç, göstermiş olduğunuz bağlılıktan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 15 Temmuz olayları bizlere Türkiye üzerinde oynanan oyunları göstermektedir. Sizlerin birlik ve beraberliğinizi ve dik duruşunuzdan dolayı hepinizi kutluyorum. Allah Ülkemize, Milletimize bir daha böyle bir bela nasip etmesin İnşallah. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Hakikatten bunları anlatacak 17-18 günden beri bunları dinliyoruz .Büyük emelleri olan emperyalist güçler Türkiye 'yi bölmek parçalamak istiyorlardı bunu hepiniz biliyorsunuz. Şükürler olsun Mevla'ya ki şehir ve taşra muhtarlarımız, ilçelerdeki Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, Siyasi Parti Genel Başkanlarımız, Genel Başkanlarımıza varıncaya kadar hep dik duruş sergileyerek böyle bir oyunu bozdular. Allah'a şükürler olsun. İnşallah Allah onlara bir daha böyle bir fırsat vermez. Cenab-ı hak onlara bildiği gibi muamele etsin İnşallah" dedi.

Konuşmanın ardından mahalleler de yaşanan sıkıntılar, talepler tek tek alınarak gerekli Birim Müdürleri ile girişime bulunuldu. Yerinden çözüm amacı ile düzenlenen toplantıda yapılacak öncelikli işler birer birer ele alındı. Muhtarlar yaptıkları toplantı sonrasında başkan sargına 'a tek tek teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Sargın Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement