Başkan Selmanoğlu Ak Gençlikle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Selmanoğlu Ak Gençlikle Buluştu

Başkan Selmanoğlu Ak Gençlikle Buluştu

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından düzenlenen 6. Bölge Üniversite Birim Başkanları toplantısı ilimizde gerçekleşti.

25.03.2013 07:54

Toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Ak Parti Genel Merkez Üniversite Birim Başkanı Nurettin Çelik, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeleri Abdullah Çelik, Alperen Taşdan, Orhan Esat Akgün, Ak Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Ali Dursun Er, Yönetim Kurulu Üyeleri ile 12 ilden gelen gençlik kolları başkanları katıldı.

Toplantıda Üniversite gençliğinin sıkıntıları ele alınarak çözüm yolları konuşuldu. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin yanında yer aldıklarını ifade ederek bölge toplantısının şehrimizde yapılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Akgün Otel'de düzenlenen toplantıda gençlere hitaben yaptığı konuşmasında Başkan Selmanoğlu şunlara değindi:

"Sevgili genç kardeşlerim bugün burada sizlerle bir arada bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. İyi bir neslin yetişmesi için bizler elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Topluma yararlı bir birey olmak için sürekli kendinizi geliştirmeniz gerekmektedir. Çok kitap okuyarak vakti iyi değerlendirmek gerekmekte, özellikle iletişim çağındayız günümüzde teknolojinin bütün imkânları bizler için seferberdir. Ama zaman israfının önüne geçmeli ve vakti iyi değerlendirmeliyiz. Saygıdeğer Üniversite Birim Başkanlarımızın bu konuda oldukça duyarlı olduğunu ve bizlerin sarf ettiği bu ifadeleri gençlerimize paylaştıklarına olan inancım tamdır. Günümüzde kitap okumayı birbirimize aşılamak gerekir ve kitap alıp bu kitapları hediye etmekte son derece güzel bir düşüncedir. Gençlerimizin toplumda kendilerini kabul ettirmeleri iyi bir eğitim almaktan geçer. Artık bir Üniversiteyi bitirip diğer bir Üniversite okuyan gençlerimizi görüyor ve bundan da son derece gurur duyuyoruz.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu konuşmasının sonunda ise hayatın tamamında eğitimin öneminin yüksek olduğuna değinerek Elazığ'da düzenlenen bu toplantıya katılan Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyelerini ve 12 vilayetten toplantıya iştirak eden Üniversite Birim Başkanlarını şehrimizde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Selmanoğlu Ak Gençlikle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement