Başkan Sungur'dan Festivale Davet - Son Dakika
Güncel

Başkan Sungur'dan Festivale Davet

Başkan Sungur'dan festivale davetKIRIKKALE - Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Sungur, tüm Kırıkkalelileri 27 Eylül günü düzenleyecekleri Kültür ve Sanat Festivali'ne davet etti.

24.09.2017 15:38

Başkan Sungur'dan festivale davet

KIRIKKALE - Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Sungur, tüm Kırıkkalelileri 27 Eylül günü düzenleyecekleri Kültür ve Sanat Festivali'ne davet etti.

Şehre en yakın ve en büyük ilçe olan Yahşihan'da festival hazırlıkları büyük bir hızla devam ediyor. Hızla büyüyen ilçede düzenlenen bu festival ile Kırıkkalelilere ülke çapında tanınmış sanatçılarla buluşma fırsatı yaşıyor. 27 Eylül Çarşamba günü üçüncüsü düzenlenecek ulusal festivalin bu seneki konuğu halk müziği sanatçısı Zara olacak. Festival boyunca Zara konserinin yanı sıra, yerel sanatçıların ve halk oyunları ekibinin gösterileri, düzenlenen yoğurt yarışmasının ve fotoğraf yarışmasının ödül töreni, havai fişek gösterileri düzenlenecek. 3. Geleneksel Yahşihan Kültür ve Sanat Festivali, eski belediye binasının önünde bulunan Yahşihan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek ve saat 17.00'de başlayacak.

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, bütün Kırıkkale halkını düzenlenecek festivale davet ettiklerini belirtirken katılacak Kırıkkaleli hemşerilerinin kendilerini onurlandıracaklarını dile getirdi.

Başkan Sungur\'dan Festivale Davet
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Sungur'dan Festivale Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement