Başkan Üras Kemerli Çocuklara Okul Hediyesi Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Başkan Üras Kemerli Çocuklara Okul Hediyesi Dağıttı

Başkan Üras Kemerli Çocuklara Okul Hediyesi Dağıttı

Geçtiğimiz ay, 1.000 Kemerli çocuğu bayram hediyesi olarak "Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali" etkinliğinde buluşturan Başkan Üras, yoğun ilgi ve talep nedeniyle 500 çocuğu daha çizgi kahramanlarıyla bir araya getirdi.

21.09.2013 09:25

Toplam 1.500 Çocuk Disney Kahramanlarıyla Buluştu… Kemerli çocukların eğitim ve sosyal hayatının en büyük destekçisi olan GATAB, geçtiğimiz ay bir ilke imza atarak Tekirova Belediyesi ile birlikte 1.000 Kemerli çocuğu aileleriyle birlikte dünyada izlenme rekorları kıran Mickey'nin Müzik Festivali ile buluşturmuştu. Kemer bölgesinde büyük ses getiren ve beğeni toplayan bu buluşma sonrası Üras'a Kemerli çocuklardan yoğun talep geldi. Her gittiği ortamda ve aile buluşmalarında etkinliğe gidemeyen çocukların istekleriyle karşılaşan Başkan Üras, Kemer'in geleceği olan çocukları daha fazla kıramadı ve 500 çocuğu daha Disney kahramanlarıyla buluşturma kararı verdi. Çoğu hayatlarında ilk kez tiyatro ile tanışan 500 Kemerli çocuk, "Disney! Mickey'nin Müzik Festivali" için Antalya'da kurulan özel çadırı doldurarak, eğlenceli, keyifli, unutulmaz bir gün yaşadı.

Başkan Yusuf Üras'tan Kemerli Çocuklara Bu Kez Okul HediyesiBaşkan Kemer'den Çocukları Uğurladı… Mickey'in Müzik Festivali'ne 500 Kemerli çocuğu daha götürerek onlara yeni eğitim-öğretim yılı öncesi unutulmaz bir okul hediyesi veren Başkan Üras, çocukların bu mutlu gününde onları yalnız bırakmadı. Kemer'den çocukları ve ailelerin uğurlayan Başkan Üras, Antalya'daki tiyatro çadırına Kemerli çocukları yine özel otobüslerle ulaştırılmasını sağlattı.

Başkan Yusuf Üras'tan Kemerli Çocuklara Bu Kez Okul HediyesiOkul Öncesi Hediye Oldu… 500 Kemerli çocuğun isteklerini ve hayallerini gerçekleştirmekten dolayı büyük keyif aldığını belirten Başkan Üras, " Geçen sefer bayram hediyesi verdik, bu kez de yeni eğitim yılı öncesi okul hediyesi oldu. İlk etkinliğe çeşitli sebeplerden dolayı gidememiş her çocuk beni her gördüğü yerde benden yine benzer bir etkinlik organizasyonu yapmamı istedi. Onların hayallerini ve isteklerini kıramazdım. Şartlarımızı zorlayarak 500 çocuğu daha aileleriyle birlikte Disney Tiyatro etkinliği ile buluşturduk. Çocuklarımız Kemer'in geleceği onlar için ne yapsak azdır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Üras Kemerli Çocuklara Okul Hediyesi Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement