Bayhan 2013'ün En İyi Bürokratı - Son Dakika
Güncel

Bayhan 2013'ün En İyi Bürokratı

Bayhan 2013\'ün En İyi Bürokratı

Başakşehir Postası ve Yaz Medya 2.Yılını büyük bir şölenle kutladı.

05.09.2013 12:04

Başakşehir Postası okurları "Yılın Bürokratı Nevzat Bayhan"dedi.

Kültür, sanat ve sosyo-kültürel alanlarda göstermiş olduğu üstün başarılarla ismi ön sıralara çıkan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Darülaceze Başkanı Nevzat Bayhan, Başakşehir Postası Gazetesi okuyucuları tarafından "Yılın En Başarılı Bürokratı" seçildi.

Başakşehir Postası "Yılın Enleri" ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Çok sayıda izleyicinin katılımıyla gerçekleşen organizasyon katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Bu ödülün kendisi için büyük bir onur olduğunu söyleyen Bayhan; "Dünyada komşularımız başta olmak üzere kurşunların, bombaların gölgesinde yaşayan kardeşlerimiz var. Bir taraftan onlar için dua ederken diğer taraftan huzur ve barış ortamımızın devam etmesi şükretmemiz gerekiyor. 780 bin kilometrekarelik nakışlı, renkli ve kaliteli bir halının hiçbir ilmeğine zarar gelmemesi için, huzurumun devam etmesi adına canla başla çalışmamız gerekir. Dünya dengesinde yer alıp barış ve huzuru dünyaya da yaymak için dev adımlarla ilerleyen ülkemizin daha da güçlenmesi elzem.  Bunun için yeni hedeflere talip olmalıyız. Önümüzde Dünya lideri Başbakanımız var. Hükümetimiz başbakanıyla, bakanları ve bürokratlarıyla halkımızın huzurunu ve mutluluğunu temin için insanüstü bir gayretle görevlerini sürdürmektedir. Bu ödülü birlikte çalışmanın bereketi olarak görüyorum ve alıyorum. Beni bu ödülle layık görenlere teşekkür ediyorum. " dedi.

Konuşmasının sonunda Bayhan, bu muhteşem organizasyonu gerçekleştiren Başakşehir Postası Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yılmaz ile aynı gazetenin Haber Müdürü olan Yazgülü Kayıkçı'ya teşekkür etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Darülaceze Başkanı ve aynı zamanda Şiir Derneği Başkanı da olan Gazeteci Yazar Nevzat Bayhan; 2005 yılında "En İyi Kültür Sanat Kurumu Ödülü", 2006 yılında "Hacı Bektaş-ı Veli Ödülü", "Avrupa Büyük Kültür Ödülü", "Uluslararası Millenium Ödülü" ve 2011 yılında "GAP Oskarları Yılın En İyi Bürokratı Ödülü" ve yine aynı yıl "Yılın Pozitif Kültür Adamı Ödülü"nü aldı.

2009 yılında da Hürriyet Gazetesi tarafından "Yılın En İyi Kültür Bürokratı" seçildi.

2011'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı "Fahri Kültür Büyükelçisi" ödüllendirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayhan 2013'ün En İyi Bürokratı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement