Bedia-Köksal Güler İlköğretim Okulu Açildi - Son Dakika
Güncel

Bedia-Köksal Güler İlköğretim Okulu Açildi

Bedia-Köksal Güler İlköğretim Okulu Açildi

Hayırsever Hemşerimiz Köksal GÜLER Tarafından Yaptırılan Bedia- Köksal GÜLER İlköğretim Okulunda Düzenlenen Programda Öğrencilere Karneleri Dağıtılırken Okulun Da Açılışı Yapıldı.

28.01.2011 14:33  Güncelleme: 14:42

Hayırsever hemşerimiz köksal güler tarafından yaptırılan bedia- köksal güler ilköğretim okulunda düzenlenen programda öğrencilere karneleri dağıtılırken okulun da açılışı yapıldı.

Kırşehir merkezinde hayırsever hemşerimiz Köksal GÜLER tarafından kendisi ve eşi adına yaptırılan 24 derslikli Bedia- Köksal GÜLER İlköğretim Okulunda 28 Ocak 2011 Cuma günü saat 10.00'da düzenlenen programa Valimiz Sayın Mehmet Ufuk ERDEN ve eşi Sayın Yeşim ERDEN, Garnizon Komutanı Jan. Alb. Osman UÇAR, Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ, Ağır Ceza Reisi İsmail ADEMOĞLU, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Müslüm KILIÇARSLAN, İl Emniyet Müdürü Metin AŞIK, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut AYRIKSA, hayırsever Köksal GÜLER ve eşi Bedia GÜLER, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mesut AYRIKSA'nın ilimizdeki eğitim kurumları ve okul hakkında bilgiler vermesiyle devam eden programda bir konuşma yapan hayırsever hemşerimiz Köksal GÜLER; "Eşim ve ben öğretmen olarak yıllarca görev yaptıktan sonra emekliye ayrıldık.

Öğretmenliğimiz boyunca Kırşehir'de ve doğduğum Karacaören Kasabasında eğitime önderlik eden Habip ARIÖZ'ü kendimize rehber edindik ve emekli olduktan sonra geleceğimiz olan öğrencilerimize bir okul yaptırmanın hayali ile yaşadık. Bu arzumuzu gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz. Okulun yapımında bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz," dedi.

Konuşmasına, 2010-2011 eğitim-öğretim yılı 1. dönem karne dağıtımının yanında hayırsever hemşerimiz tarafından yapılan bir okulun açılışının da gerçekleştirildiğini belirterek başlayan Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ; "Okul yapımı için bu bölgenin seçilmesi beni son derece mutlu etti. Bu bölgede yeni bir okula ihtiyaç vardı.

Bu ihtiyacın eğitime yıllarını vermiş bir hayırsever tarafından giderilmesini çok anlamlı buluyorum. Köksal GÜLER ve eşi yıllarca öğretmenlik yaptıktan sonra eğitimle bağını koparmayarak hayırların en önemlisinden birisi olan okul yapımını gerçekleştirdiler. İnşaat aşamasında yaptığım ziyaretlerde hayırseverimizi hep inşaatta çalışırken gördüm. Değerli hocamızın bu heyecanına bugün hepimiz ortak oluyoruz. Belediye olarak biz de okulun çevre düzenlemesini yapacağız. Okulumuzun hayırlı olmasını diliyorum," dedi.

Eğitimin önemine değinen Valimiz Sayın Mehmet Ufuk ERDEN'de konuşmasında; "Anne ve babaların eğitimle hiç bağlantısı kesilmiyor. Çocukları okula başladığında onlarda yeniden ders çalışmaya, karne aldıklarında onlarla aynı heyecanı yaşamaya başlıyorlar. Bugün hep birlikte 2010-2011 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin sonu olması nedeniyle çocuklarımıza karne dağıtıyor, aynı zamanda da hayırlı bir hizmetin açılışını gerçekleştiriyoruz. Emekli öğretmen Köksal GÜLER kendisi ve eşi adına yaptırdığı bu okulu 8 ay gibi kısa bir sürede tamamladı.

Öğretmen Bedia- Köksal GÜLER ilköğretim okulunda şimdi geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız eğitim görüyor, yıllarca da memleketine hizmet edecek gençler yetişecek. Ben eğitime katkı sağlayan tüm hayırseverlerimizle birlikte bu okulu eğitime kazandıran emekli öğretmen Köksal GÜLER'i ve eşini kutluyorum. Okulun açılışını yaptıktan sonra ilk dönem sonu olması nedeniyle çocuklarımıza da karnelerini dağıtacağız.

Buradan velilere seslenmek istiyorum. Belki çocuğunuz istenilen seviyede başarı gösterememiş olabilir. Onları anlayışla, sevğiyle karşılayarak bu eksikliklerini gidermeleri yönünde yardımcı olalım. Okulumuzun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum," dedi.

Program, okulun açılışının yapılmasının ardından öğrencilere karnelerinin dağıtılması ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bedia-Köksal Güler İlköğretim Okulu Açildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement