Belediye Başkanı Alim, Kendini Savundu - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Alim, Kendini Savundu

Belediye Başkanı Alim, Kendini Savundu

Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, kendini savunarak bu olayların bir komplo olduğunu iddia etti.

03.08.2012 16:44

Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, kendini savunarak bu olayların bir komplo olduğunu iddia etti.

Başkan Mehmet Alim, Belediye Meclis Salonu'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, kendisine küfreden şahsın Belediye Meclis üyesinin aracından indiğini gördüğünü söyledi. İnsanları karalayarak bir yere gelinmemesi gerektiğini belirten Alim, şöyle konuştu:

"Şahsım adına basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Çarpıtılarak basına servis edilmiştir. Buradaki amaç tamamen siyasidir. Bazı basın yayın organları bu olayın neden ve nasıl olduğunu sorgulamadan kişiliğimi ve karakterimi, işçilere karşı nasıl bir tutum izlediğimi bilmeden bu olayı bir reyting uğruna abartarak halkımıza sunmuşlardır. Hayatımda karıncayı dahi incitmeye sakınan kavga ve benzeri olaylarla ilgisi olmayan işçilerimle beraber 8 saat beraber olan Zonguldak'ta en başarılı sözleşmelere imza atmış, işçisine tek kuruş borcu olmayan bir belediye başkanıyım."

Tüm bunları halkın bildiğini anlatan Alim, şunları söyledi: "Ben işçilerime dayak atmayı bırakın kötü söz söylemekten sakınırken bu şekilde lanse edilmesi bana yapılmış çok büyük bir haksızlıktır. Basına yansıtılan olayın nedenleri hakkında nasıl geliştiği hakkında bilgi vermek istiyorum. Belediye işçilerimizden Hasan Cinoğlu kendisi sendika temsilcisidir. Hastaneden aldığı rapor doğrultusunda mevcut işyerinden inşaat servisine bekçi olarak atanmıştır. Bu iş değişikliğinin ardından akşam saatlerinde kendisi bana telefon açmış efendim demeye fırsat bırakmadan aileme ve bana hayatımda karşılaşmadığım küfürler etmiştir."

Telefon kayıtları incelendiğinde bunların ortaya çıkacağını belirten Alim, sözlerini şöyle tamamladı: "Bende soğukkanlılığımı koruyarak, Kilimli karakoluna şikayette bulundum. Karakoldan biz bunun ifadesini alacağız dediler. Polis arkadaşlar bu işi biraz hafife aldı. Gidip arkadaşı arayıp bulmadılar. Burada polis arkadaşları sorgulamak gerekir neden gidip arkadaşı bulmadılar. Bu işi bu dereceye getirdiler. Ben şoför arkadaşım ve yardımcımla arazide gezerken, benzin almaya gitmiştik. Hasan Cinoğlu orada Meclis üyesi olan Yunus Çoban'ın aracından inerken gördüm ve bende araçtan indim. Cinoğlu'na giderek şunu söyledim. Hasan bana neden küfrettin dedim. Bana orada tekrar küfrederek ve yumruk atarak üstüme saldırdı. O şekilde orada itiş kakış oldu. Bizi ayırdılar. Olay bununla

kapandı. Birbirimizden davacı olduk. Şu an olay yargıdadır. Olay 19 Mayısta olmasına rağmen neden şimdi ortaya çıktı. Ben Hasan'ın işini değiştirmedim aynı yerinde çalışmaya devam etmektedir. Yine gelsin elimi öpsün, barışırım davamdan vazgeçerim" - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Alim, Kendini Savundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement