Belediye Başkanı Okay'dan Terör Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Okay'dan Terör Açıklaması

Belediye Başkanı Okay\'dan Terör Açıklaması

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Türk milleti güçlendikçe terör belaları başından eksik olmaz oldu.

06.09.2016 12:12

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Türk milleti güçlendikçe terör belaları başından eksik olmaz oldu." dedi.

Başkan Okay yaptığı yazılı açıklamada, Devletin terörün kökünü kazımak için büyük bir operasyon başlattığını, 15 Temmuz sürecinde olduğu gibi devletin yanında olduklarını ve terör belasından kurtulacaklarını belirtti.

Son dönemde PKK terör örgütünün operasyonlarla çok büyük kayıplar verdiğini belirten Okay, şunları kaydetti:

"Türk milleti güçlendikçe terör belaları başından eksik olmaz oldu. 15 Temmuz süreciyle bu belaların kökünün kazınması için devletimiz büyük bir operasyon başlattı. İçeride FETÖ ve PKK, dışarıda DEAŞ ve YPG ile amansız bir savaşa başladık. Milletimizin dik duruşu, devletimizin gücü sayesinde şuana kadar yapılan tüm operasyonlarda başarı elde edildi. Özellikle PKK, FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz başarısızlığı sonrasında kalleşlikte adeta zirve yaptı. Buna karşılık devletimiz alçak terör örgütüne bunun bedelini en ağır şekilde ödetti ve ödetmeye devam ediyor. Biz devletimizin bu kararlı operasyonlarında yanındayız. Gücünü birlik ve beraberlikten alan bu millet terör belalarından en kısa sürede kurtulacaktır. Allah güvenlik güçlerimizi korusun."

Son günlerde Kahramanmaraş'ın bir çok şehit verdiğini anımsatan Okay "Kahraman evlatlarımız vatanı için toprağa düşmeye devam ediyor. Vatanı için canını feda eden bu yiğitlerimizin geride bıraktıkları bizlere emanettir. Milletimizin huzuru, birliği ve dirliği için bu bedel ödeniyor. Kahramanmaraş bu bedellerin her zaman öncüsü olmuştur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Okay'dan Terör Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement