Belediyeden Eğitime Atatürk Büstü Desteği - Son Dakika
Güncel

Belediyeden Eğitime Atatürk Büstü Desteği

Belediyeden Eğitime Atatürk Büstü Desteği

Manisa Belediyesi, bu kapsamda Murat Germen İlköğretim Okulu bahçesine Atatürk büstü yaptırdı.

09.03.2013 16:28

Eğitime desteğe devam eden Manisa Belediyesi, bu kapsamda Murat Germen İlköğretim Okulu bahçesine Atatürk büstü yaptırdı. Okul Aile Birliği Başkanı Semra Atlı, Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil'i ziyaret ederek, tüm veliler adına Atası'na bağlı çocuklar yetiştirmek adına okulun talebini yerine getiren Manisa Belediyesi'ne teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, Murat Germen İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Semra Atlı ve başkan yardımcısı Müjde Aksakal'ı ağırladı. Okulun bahçesine yapılan Atatürk büstü için Manisa Belediyesi'ne teşekkür etmek istediklerini belirten Semra Atlı, veliler ve çocuklar olarak bahçenin en büyük eksikliğinin tamamlanmasıyla mutlu olduklarını belirtti. İki bloktan oluşan okulun ön kısmında bir büst olduğunu fakat daha kullanışlı olan arka kısmı için Manisa Belediyesi'nden Atatürk büstü rica ettiklerini dile getiren Atlı, "Okul müdürümüz Mustafa Çakmak'ın selamıyla okula verdiğiniz destek için sizleri ziyaret etmek istedik.

Manisa'nın en gözde eğitim yuvalarından olan okulumuzun tamamlayıcısı Mustafa Kemal Atatürk büstümüzün temin edilmesi bizleri çok mutlu etti. Çevre düzenlemesiyle birlikte büstün altına Atatürk'ün eğitime yönelik bir sözü yazılacak. Şuanda bahçemiz güzel bir hale getirildi. Bu anlamda her talebimizi içtenlikle kabul eden sayın Cengiz Ergün başkanlığındaki Manisa Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Bizlere verdiğiniz destek inanın bizler için çok önemli. Çocuklarımızın da Atası'na bağlı ve onun yolunda yetişmesi adına biz veliler çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda katkısından dolayı Manisa Belediyesi'ni takdir ediyoruz." diye konuştu.

Okullara Destek Devam Ediyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil de Manisa Belediyesi'nin eğitime verdiği katkının veliler tarafından takdir görmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Okulların her türlü ihtiyacına imkanlar dahilinde karşılık verildiğini hatırlatan Açıkdil, "Elbette eğitim yuvalarının fiziki şartlarını uygun hale getirilme çabamızın yanı sıra teknik ihtiyaçlara da cevap vermekteyiz. Murat Germen İlköğretim Okulu'muzun bahçe düzenlemesini tamamlayarak, talep ettikleri Atatürk büstünü temin ettik. Ata'sına bağlı ve onun yolunda evlatlar yetiştirme çabasında olan siz velileri tebrik ediyorum. Eğitime verdiğimiz desteğe tüm hızıyla devam edeceğiz" dedi. Ziyaret sonunda Okul Aile Birliği Başkanı Semra Atlı, Başkan Yardımcısı Açıkdil'e çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyeden Eğitime Atatürk Büstü Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement