Bergama Uluslararası Çocuk Şenliği, Potada Devam Etti - Son Dakika
Güncel

Bergama Uluslararası Çocuk Şenliği, Potada Devam Etti

Bergama Uluslararası Çocuk Şenliği, Potada Devam Etti

Bergama Belediyesi'nin bu yıl kesintisiz olarak 20'ncisini düzenlediği "Uluslararası Bergama Çocuk Şenliği" adı altında 'Ortaokullar arası Kızlar Kategorisi Basketbol Turnuvası' yapıldı.

22.04.2016 08:46  Güncelleme: 08:53

Bergama Belediyesi Erdal Önder Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya 7 takım katılırken, yapılan maçı Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'te izledi.

Turnuvada Mualla Ersezgin Ortaokulu birinci, Yüzüncü Yıl Ortaokulu ikinci, Zübeyde Hanım Ortaokulu üçüncü, Zeytindağ Ortaokulu ise dördüncü oldu. Turnuva finalinde Mualla Ersezgin, Yüzüncü Yıl Ortaokulunu 49 – 24, üçüncülük maçında ise Zübeyde Hanım, Zeytindağ Ortaokulu'nu 57-15 yendi. Turnuvada birde 'En İyi 5' kategorisi düzenlendi. En iyi 5'e Ceren Bütün (Yüzüncü Yıl Ortaokulu), Cemre Bütün (Yüzüncü Yıl Ortaokulu), Yağmur Kobak (Zübeyde Hanım Ortaokulu), Sudenaz Ergün (Mualla Ersezgin Ortaokulu), Ceylan Karataş (Zübeyde Hanım Ortaokulu) seçildiler. Turnuvanın en değerli oyuncusu ise Mualla Ersezgin Ortaokulu öğrencisi Sudenaz Ergün seçildi.

EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM

Turnuvayı tribünden izleyen ve sporcularla hatıra fotoğrafı çekilen Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; "Bu yıl 20'incisini düzenlediğimiz Uluslararası Bergama Çocuk Şenliğinde düzenlenen bu turnuvaları, sporcu kızlarımızın turnuva tecrübesi kazanması açısından çok önemsiyorum. Tüm oyuncularımızı ve turnuvaya emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

Düzenlenen turnuvanın tertip komitesi ise Bergama Belediyesi Spor Kulübü Basketbol şubesi Antrenörleri Niyazi Bezirgan, Can Kayalarlıoğulları, Ercan Süleyman Gündem ve Bergama Motosiklet Kulübü Antrenörü Hasan Çiftçi'den oluştu.

Düzenlenen turnuvayla ilgili bilgi veren tertip komitesinden antrenör Niyazi Bezirgân; "Bizim bu turnuvayı düzenlemekteki amacımız bütün okulların katılımını sağlayıp yetenekli oyuncuların tespitini yapmak, basketbol sevgisini aşılamaktı. Tertip komitesi olarak katılan okullara, beden öğretmenlerine, sporcularımıza ve Başkanımız Mehmet Gönenç'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bergama Uluslararası Çocuk Şenliği, Potada Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement