BEYERDER ve El-ES-DER'e Başkan Uzun'dan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

BEYERDER ve El-ES-DER'e Başkan Uzun'dan Ziyaret

BEYERDER ve El-ES-DER\'e Başkan Uzun\'dan Ziyaret

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

16.03.2013 13:16

Belediye Strateji Birimi'nin organize ettiği STK ziyaretlerinde Başkan Uzun, Beylikdüzü Erzurumlular Derneği (BEYERDER) ve Çankırı Orta ilçesi Elvan Seyyid Derneği'nde (EL-ES-DER) vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Uzun Ayrıca hasta ziyaretinde bulunarak, fizik tedavisi gören Emel Bozoğlu'na ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, STK Ziyaretlerinde Beylikdüzü Erzurumlular Derneği (BEYERDER)'ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Murat Kış ve dernek üyeleriyle sohbet etti ve daha sonra Çankırı Orta ilçesi Elvan Seyyid Derneği'nde (EL-ES-DER) halkla buluştu. Sivil toplum kuruluşlarının Beylikdüzü'ne yönelik düşüncelerini önemsediklerini dile getiren Başkan Uzun, ziyaretleri de bu amaç doğrultusunda gerçekleştirdiklerini ifade etti. Belediye olarak sivil toplum kuruluşları ile ortak projelerde yer aldıklarını belirten Başkan Uzun, bu uygulamayı devam ettirme düşüncesinde olduklarını belirtti. Belediyenin Strateji Birimi'nin AB'nin hibe ve destek projeleri konusunda STK'ların ortak projeler üretmesini isteyen Başkan Uzun, bu konuda hayata geçirilmiş ve doğan yeni projelerin olduğunu hatırlattı.

Beylikdüzü'nde gerçekleştirdikleri, devam eden ve planladıkları projeleri STK üyeleriyle paylaşan Başkan Uzun, iyi niyetle tüm problemlerin üstüne gittiklerini, Beylikdüzü halkına verdikleri sözlerin tümünü yerine getirmek için ekip arkadaşlarıyla gayretle çalıştıklarını söyledi.

Erzurumlular Derneği (BEYERDER) Başkanı Murat Kış ve Çankırı Orta ilçesi Elvan Seyyid Derneği (EL-ES-DER) Başkanı Ömer Durmuş ise ziyaretten dolayı Başkan Uzun'a teşekkür etti. Başkan Uzun ayrıca dernek üyelerinin sorularını da yanıtladı. 2009 yılında geçirdiği bir rahatsızlık sonucu rahatsızlanan ve fizik tedavi gören Emel Bozoğlu'nu da ziyaret eden Başkan Uzun, Bozoğlu Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerini iletti ve tedavi konusunda elinden gelen desteği de vereceğini ifade etti.

Ziyaretlerde Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın ve Belediye Meclis Üyesi Tayfun Şen de yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BEYERDER ve El-ES-DER'e Başkan Uzun'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement