Beykoz'da Tır Kazası: Sürücü Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Beykoz'da Tır Kazası: Sürücü Yaralandı

Beykoz'da alkollü olduğu belirtilen bir tır, kontrolünden çıkarak önce bariyerlere, ardından önünde duran bir tıra arkadan çarptı. Kazada, arkadan çarpan tırın sürücüsü yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

13.10.2023 07:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz'da kontrolden çıkan tır bariyere ve başka bir tıra çarptı: 1 yaralı

İSTANBUL - Beykoz'da sürücüsünün kontrolünden çıkan bir tır önce bariyerlere, ardından önünde bulunan bir tıra arkadan çarptı. Kaza sonucu arkadan çarpan tırın sürücüsü yaralandı.

Olay saat 05.30 sularında Kuzey Marmara Otoyolu Riva mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sürücüsünün alkollü olduğu öğrenilen 34 NT 0848 plakalı tır, kimyasal madde kontrol alanına girerken kontrolden çıkarak önce bariyerlere, sonra önünde duran 35 APH 323 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kaza sonucu önündeki tıra çarpan tırın sürücüsü Hüseyin G. yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan tır sürücüsü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Kazayla ilgili konuşan Kemalettin Bereket, "Aracımda uyuyordum. Uyurken bir anda ses duydum, güm diye vurdu bana. Sonrası gördüğünüz şekilde. Arkadaş alkollüymüş zaten. İleriden vura vura gelmeye başladı. Biz de polis ve 112'yi aradık. Yapmamız gerekeni yaptık. Polis, jandarma hepsi geldi. Durumu sorulduğunda ayaklarımı hissetmiyorum, dedi sadece." dedi.

Beykoz\'da Tır Kazası: Sürücü Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beykoz'da Tır Kazası: Sürücü Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement