Beylikdüzü Hakan Peker'le Coştu - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Hakan Peker'le Coştu

Beylikdüzü Hakan Peker\'le Coştu

Beylikdüzü'nde Yaz Konserleri Programı kapsamında Hakan Peker sahne aldı. Peker, kendisini izlemeye gelen hayranlarını coşturdu.

19.07.2012 14:00

Ünlü sanatçı Hakan Peker, Beylikdüzü sakinlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Sanatçıyı izlemeye gelen müzikseverler hep bir ağızdan şarkılar söyledi ve konser süresince dans etti. Konsere Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil ve Mehmet Zeki Çanakçı ile Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaz Konserleri Coşturdu

Konserde ünlü sanatçıya çiçek veren Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Peker'e teşekkür etti. Yalçın, "Belediye Başkanımız Yusuf Uzun adına hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 'Ramazan Beylikdüzü'nde Yaşanır' diye yola çıktık ve sizlerden gelen talep üzerine 'Yaz da Beylikdüzü'nde Yaşanır' diyoruz'. Yaz konserlerimiz ilçemizde büyük ilgi topladı. Ramazan ayına giriyoruz; birlikte iftarlarımızı yapacağız; bu güzel ayı yine beraber doya doya yaşayacağız" dedi.

Beylikdüzü halkıyla buluşmaktan büyük keyif aldığını belirten Hakan Peker de, geldiği Beylikdüzü'nde karşılaştığı yakın ilginden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Başkan Yardımcısı Yalçın'a ve dinleyicilerine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Hakan Peker'le Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement