Beyoğlu'nda dilencilere yönelik operasyon - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'nda dilencilere yönelik operasyon

Beyoğlu'nda polis ve zabıta ekiplerinin düzenlediği operasyonda aralarında çocukların da bulunduğu 11 dilenci gözaltına alındı. Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Huzur Ekibi, Karaköy'de dilencilere yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Küçük çocukları da kullanarak dilencilik yapan 4 kadın, 7 çocukla birlikte zabıta ekiplerince yakalandı. Yakalanan dilenciler polis merkezine getirildi. Yabancı uyruklu dilencilerin sınır dışı edilmek üzere İstanbul İl Göç İdaresi Tuzla Geri Gönderme Merkezine gönderileceği öğrenildi.

19.07.2023 09:12

Beyoğlu'nda dilencilere yönelik operasyon

İSTANBUL - Beyoğlu'nda polis ve zabıta ekiplerinin düzenlediği operasyonda aralarında çocukların da bulunduğu 11 dilenci gözaltına alındı.

Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Huzur Ekibi, Karaköy'de dilencilere yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Küçük çocukları da kullanarak dilencilik yapan 4 kadın, 7 çocukla birlikte zabıta ekiplerince yakalandı. Yakalanan dilenciler polis merkezine getirildi. Yabancı uyruklu dilencilerin sınır dışı edilmek üzere İstanbul İl Göç İdaresi Tuzla Geri Gönderme Merkezine gönderileceği öğrenildi.

Beyoğlu\'nda dilencilere yönelik operasyon
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda dilencilere yönelik operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement