Beytüşşebap 1 Yıl Aradan Sonra Kaymakama Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Beytüşşebap 1 Yıl Aradan Sonra Kaymakama Kavuştu

Beytüşşebap 1 Yıl Aradan Sonra Kaymakama Kavuştu

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine atanan Kaymakam Mehmet Fevzi Dönmez, ilçeye gelerek görevine başladı.

27.09.2013 13:51  Güncelleme: 14:34

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ne atanan Kaymakam Mehmet Fevzi Dönmez, ilçeye gelerek görevine başladı. İlçede birinci önceliğinin eğitim olacağını belirten Dönmez, "Elimizde hazır düşündüğümüz projelerimiz var ve onları yürüttükten sonra eğitim konusunda bir ilerleme kat edeceğimizi ümit ediyorum. Birinci önceliğimiz eğitim olacaktır" dedi.

Çözüm sürecinden önce adı zaman zaman terör olaylarıyla anılan Beytüşşebap'ta görev yapan kaymakam İhsan Selim Baydaş, geçen yılın eylül ayında Şırnak Vali Yardımcılığı'na atandı. Başdaş'ın Vali Yardımcılığı görevinin yanı sıra ilçeye gelmeden Beytüşşebap Kaymakamlığı'nı yürütmesi nedeniyle ilçe bir yıldır kaymakamsız kaldı. Yeni kararname ile Beytüşşebap Kaymakamlığı'na atanan Mehmet Fevzi Dönmez, ilçeye gelerek görevine başladı.

Kaymakam Dönmez, Beytüşşebap'ı beklediğinden daha güzel bulduğunu söyledi. Beytüşşebap'ın hep kötü şeylerle anıldığını kaydeden Mehmet Fevzi Dönmez, şöyle dedi:

"Beytüşşebap'ı beğendim. Hiç öyle insanların düşündüğü gibi kötü bir yer falan değil, aksine insanların sıcak olduğu samimi olduğu memleketimizin güzel bir köşesine sahiptir. Ben o yönden de çok memnun oldum Beytüşşebap'tan. Beytüşşebap'ta birinci önceliğimiz eğitim olacaktır. Beytüşşebap bir çok yönden mahrumiyet olan bir bölgedir, Şırnak merkeze uzaktır, bir çok eksiği var. Yol konusunda sıkıntılı ve su konusunda belki sıkıntılı ama en önemlisi eğitim olacak. İnşallah öğretmen arkadaşlarımızla, eğitimci arkadaşlarımızla bir araya gelip eğitim konusunda neler yapabileceğimizi konuşacağız. Elimizde hazır düşündüğümüz projelerimiz var ve onları yürüttükten sonra eğitim konusunda bir ilerleme kat edeceğimizi ümit ediyorum. Dediğim gibi birinci önceliğimiz eğitim olacaktır. Tabii elbette ki diğer sorunlar konusunda da çalışmalarımız olacak. Ama buradaki gençlerin, öğrencilerimizin daha iyi olması için daha verimli eğitim almaları için elimizden geleni yapacağız. Her türlü konu bizim işimiz ama eğitim önceliğimizdir." - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beytüşşebap 1 Yıl Aradan Sonra Kaymakama Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement