Beytüşşebap Kaymakamı: Sorun Yok - Son Dakika
Güncel

Beytüşşebap Kaymakamı: Sorun Yok

Beytüşşebap Kaymakamı: Sorun Yok

Beytüşşebap'ta 8 kişilik Aşkan ailesinden haber alınamadığı iddialarına Kaymakam Baydaş açıklık getirdi.

12.01.2013 15:23  Güncelleme: 09:27

-şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde kar kalınlığı 3 metreyi bulurken, Yaşat Köyü'ndeki 8 kişilik Aşkan ailesinden 3 gündür haber alınamadığı iddiası üzerine Kaymakam İhsan Selim Baydaş tarafından köye 2 helikopter gönderildi. Kaymakam Baydaş, köyde kayıp kimse olmadığını söyledi.

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde 5 günden bu yana aralıklarla devam eden yağış nedeniyle, kar kalınlığı 3 metreyi bulurken, yaşam olumsuz etkilendi. İlçenin Yaşat Köyü'nde 8 kişilik Aşkan ailesinden 3 gündür haber alınamadığı iddiası üzerine harekete geçen ilçe Kaymakamı İhsan Selim Baydaş'ın isteği üzerine Şırnak'taki 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan 2 Sikorsky helikopter köye gönderildi. Kaymakam İhsan Selim Baydaş, helikopterlerin yaptığı incelemede köyde herhangi bir çığ düşme vakasının yaşanmadığı ve korkulucak bir durumunda olmadığını söyledi. Baydaş, şöyle dedi:

"Yaşat Köyü'nde 8 kişilik ailenin kardan mahsur kaldığını ve akıbetlerinden 3 günden bu yana haber alınamadığıyla ilgili bilgileri basından öğrenince harekete geçtik. Köyün bulunduğu bölgedeki yoğun kış şartlarını bildiğimiz için bu tür ihbarları ciddiye alıp helikopterleri söz konusu köye gönderdik. Yapılan incelemede köyde herhangi olumsuz bir durum, çığ düşmesi veya kayıp bulunmadığı tespit edildi." - Şırnak/ Beytüşşebap

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beytüşşebap Kaymakamı: Sorun Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement