Biga'da orman yangını kontrol altına alındı - Son Dakika
Güncel

Biga'da orman yangını kontrol altına alındı

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Otlukdere köyü yakınlarında nedeni henüz belli olmayan bir şekilde çıkan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangına 5 helikopter, 2 uçak, 7 arazöz, 2 ilk müdahale aracı, 2 su ikmal aracı ve 140 personel ile müdahale edildi. Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda yangın söndürüldü ve bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

25.07.2023 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga'da orman yangını kontrol altına alındı

ÇANAKKALE - Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Otlukdere köyü yakınlarında ormanlık alanda nedeni henüz belli olmayan bir şekilde yangın çıktı. Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Yangın saat 17.15 sıralarında Biga ilçesine bağlı Otlukdere köyü yakınlarında başladı. Yangın rüzgarında etkisiyle büyüdü. Yangına havadan 5 helikopter 2 uçak, karadan ise 7 arazöz, 2 ilk müdahale aracı, 2 su ikmal aracı ve 140 personel ile müdahaleye başladı.

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekiplerin havadan ve karadan yoğun müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Biga\'da orman yangını kontrol altına alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Biga'da orman yangını kontrol altına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement