Bin Ladin Mirasının Cihad Yolunda Harcanmasını İstemiş - Son Dakika
Güncel

Bin Ladin Mirasının Cihad Yolunda Harcanmasını İstemiş

Bin Ladin Mirasının Cihad Yolunda Harcanmasını İstemiş

Pakistan'da düzenlenen bir operasyonda öldürülen El Kaide lideri Usame bin Ladin'in vasiyetnamesinde malvarlığının cihad için kullanılmasını istediği ortaya çıktı.

02.03.2016 09:00  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ölümünden önce dünyanın en çok aranan teröristi olan Usame Bin Ladin'in geride bıraktığı mektubunda ailesinden, mirasının "cihad yolunda" harcanmasını istediği ortaya çıktı. Ladin'in kişisel varlıklarının değerinin 29 milyon dolar civarında olduğu belirtiliyor.

"UMARIM PARAMI CİHAD YOLUNDA HARCARLAR"

Bin Ladin babasına yazdığı mektupta, ölümü durumunda babasından, eşine ve çocuklarına bakmasını isterken, "Umarım erkek kardeşlerim, kız kardeşlerim, teyzelerim benim isteğime itaat ederler ve Sudan'da bıraktığım paramı cihad yolunda harcarlar." diyor.

2011 YILINDA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

2011 yılında Pakistan'da düzenlenen bir operasyonda öldürülen El Kaide lideri Usame Ladin'e ait 100'den fazla belge geçen sene yaz mayıs ayında ABD Gizli Servisleri Denetleme Kurulu tarafından internet üzerinden dünya kamuoyuna sunulmuştu.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Güncel Bin Ladin Mirasının Cihad Yolunda Harcanmasını İstemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANTİ AKP: KÜÇÜKKEN DELİ ÖPMÜŞ YADA ATEŞLİ HASTALIK GEÇİRMİŞ OLMALILAR MUHTEMELEN KENDİLERİ SAĞLIKLI BİR DÜŞÜNCE YAPISINA SAHİP OLMADIKLARI GİBİ KENDİLERİ İLE BİRLİKTE MİLLETE DE 46 RAPORU ALDIRMAK İÇİN ADETA EMEK VE ÇABA HARCAMAKTADIRLAR ALLAH ACİL ŞİFALAR NASİP EYLESİN DELİ PETRO YA VE PEŞİNDEN SÜRÜKLEMİŞ OLDUĞU AT GÖZLÜĞÜ TAKMIŞ OLAN HAVARİLERİNE ÇEVRESİNE VE TAYFALARINA... 3 9 Yanıtla
  • MARAT: eğer öldüysen ALLAH RAHDE TUMET ETSİN BİN LADİN SENİ SEVİYORUZ 0 0 Yanıtla

Advertisement