"Bir Milyon Kimin"de Rekabet ve Gerilim Artıyor - Son Dakika
Güncel

"Bir Milyon Kimin"de Rekabet ve Gerilim Artıyor

"Bir Milyon Kimin"de Rekabet ve Gerilim Artıyor

Türk televizyon tarihinde, bir bilgi yarışmasında en büyük ödülün verileceği "Bir Milyon Kimin"de nefes kesen heyecan devam ediyor.

29.11.2013 10:24

Sevilen sunucu Pelin Çift'in sunumuyla, Okan Bayülgen, Bülent Özveren ve Gülben Ergen'den oluşan muhteşem jürisiyle, bu hafta da yarışmacıların Büyük Ödül 1 Milyon TL'yi kazanabilmek için kıyasıya rekabeti nefes kesecek.

Geçen haftaki bölümde izleyiciler, haftalardır finale kalamayan Bilgi yarışmaları Şampiyonu" Yusuf'un Kazananlar Kulübüne adını yazdırmasına şahit oldu...

Bu hafta "Bir Milyon Kimin"de bakalım Kazananlar Kulübü'ne geçip, 1 Milyon TL Büyük Ödüle yaklaşacak yarışmacı kim olacak!

Kalp Cerrahı Hasan ikinci tura kalabilecek mi?

Kendisiyle mücadele eden tıp doktorları, mühendisleri, bilgisiyle, çalışkanlığıyla ve iki oğlunun desteğiyle alt eden Lale Hanım finale adını yazdırabilecek mi?

Programın başladığı günden beri Okan Bayülgen'in favorisi Antalyalı Mühendis Fırat bu kez butonlarla olan mücadelesinden galip çıkacak mı?

Eşinin "1 Milyonu almadan eve gelme!" diyerek yolcu ettiği Necmi Bey finale günler kala Kazanalar Kulübü'ne geçebilecek mi?

31 Aralık'ta eşinin yaş gününde büyük ödülü eşine armağan etmek için yola çıkan edebiyat öğretmeni Murat hayallerine bir adım daha yaklaşabilecek mi?

Doktordan mühendise, ev hanımından emekliye Bir Milyon TL Büyük Ödül mücadelesi soluksuz devam ediyor!

2014'ÜN İLK MİLYONERİ SHOW TV'DE!

Sevilen sunucu Pelin Çift'in sunumuyla, Okan Bayülgen, Bülent Özveren ve Gülben Ergen'den oluşan Muhteşem jürisi ve Türkiye'nin en bilgili, en zeki yarışmacıları "Bir Milyon Kimin"de yarışacak.

31 Aralık gecesi, aralarından bir kişi Türk televizyon tarihinde bir bilgi yarışmasında verilecek olan En Büyük Ödül 1.000.000.TL'yi mutlaka kazanacak.

Sunuculuğunu Pelin Çift'in yaptığı, Türk televizyon tarihinin en büyük ödüllü yarışması "BİR MİLYON KİMİN" yeni bölümüyle 29 Kasım Cuma gecesi saat 23.15'te Show TV'de!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bir Milyon Kimin'de Rekabet ve Gerilim Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement