Birecik'te Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Birecik'te Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Birecik\'te Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, bir motosikletle kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

24.07.2012 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, bir motosikletle kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamayan kamyon şoförü kalp krizi geçirdi.

Kaza, Birecik Köprüsü üzerinde meydana geldi. 42 yaşındaki Celal Yağmurlu yönetimindeki bir kargo firmasına ait 27 TY 585 plakalı kamyon ile 38 yaşındaki Ümmet Çoban yönetimindeki 27 LY 568 plakalı sepetli motosiklet çarpıştı. Kazada, motosiklette bulunan 14 yaşındaki Ahmet Çoban hayatını kaybetti.

Motosiklet sürücüsü Ümmet Çoban ile motosiklette bulunan 24 yaşındaki Mehmet Ali Topuz da yaralanırken, kamyon sürücüsü Celal Yağmurlu kazanın şokuyla kalp krizi geçirdi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Vatandaşlar, kaza yerine bir

kilometre mesafede bulunan Birecik'ten bir saat ambulans gelmediğini, Gaziantep'in Nizip ilçesinden ambulansla gelen sağlık ekiplerinin yaralılara müdahale ettiğini söyledi.

Kazada yaralanan iki kişi ile kalp krizi geçiren kamyon şoförü, Nizip ilçesinden gelen ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza sonrası Birecik Köprüsü yarım saat trafiğe kapalı kaldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Birecik'te Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement