Bodrum'da Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Bodrum\'da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Bodrum'da bir sürücü, önüne çıkan motosiklete çarpmamak için manevra yapınca otomobiliyle 3 metre yüksekliğindeki evin bahçesine devrildi

25.06.2013 16:59

Bodrum ilçesinde bir sürücü, önüne çıkan motosiklete çarpmamak için otomobiliyle 3 metre yükseklikten bir evin bahçesine yuvarlandı.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi Antik Tiyatro mevkisinde Yaşar Özçelik'in kullandığı 34 UJ 6830 plakalı otomobil, önüne çıkan motosiklete çarpmamak için direksiyonu kırdı. Karşı yönden gelen Mehmet Bilge'nin kullandığı 72 DY 882 plakalı kamyona çarpan Özçelik idaresindeki otomobil, ardından 3 metre yükseklikten bir evin bahçesine yuvarlandı.

Otomobilde sıkışan Hasan Hüseyin Çimen, sağlık ekiplerinin merdiven yardımıyla bahçeye inerek yaptığı müdahalenin ardından polis ekipleri ve vatandaşlar tarafından çıkartıldı. Çimen, daha sonra ilçedeki izel bir hastanede tedavi altına alındı.

Özçelik, gazetecilere yaptığı açıklmada, motosikletli bir sürücünün aniden önüne çıktığını belirterek, "Motorsiklete çarpmamak için sola kırdım. Arkadan gelen kamyon da bana çarptı" dedi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement