Bolu Ters Yönde Giden Sürücüye Para Cezası - Son Dakika
Güncel

Bolu Ters Yönde Giden Sürücüye Para Cezası

Bolu Ters Yönde Giden Sürücüye Para Cezası

Ters yönde giden sürücüye para cezasıBolu'da, D-100 Karayolu'nda ters yönde giden minibüs sürücüsü 33 yaşındaki Şaban Çakır'a 276 lira para cezası uygulandı.

17.03.2016 11:38

Ters yönde giden sürücüye para cezası

Bolu'da, D-100 Karayolu'nda ters yönde giden minibüs sürücüsü 33 yaşındaki Şaban Çakır'a 276 lira para cezası uygulandı. Sürücü belgesine el konulan Çakır, psikiyatri servisine sevk edildi.

Olay, D-100 Karayolu'nun Beşkavaklar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Ünal, dün D-100 Karayolu'nda sol şeritte ters yönde giden minibüsü görünce telsizden sürücünün alınması talimatını verdi. Şaban Çakır yönetimindeki halı firmasına ait 14 GA 024 plakalı minibüs, kent merkezinde İsmet Paşa Caddesi'nde trafik ekiplerince durduruldu. Yapılan kontrolde sürücünün alkolsüz olduğu belirlendi.

Şaban Çakır'a, 'Trafik işaret levhaları, cihazları ve yer işaretlemeleri ile belirtilen veya gösterilen hususlara uymamak', 'Trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili olan ve yönetmelikte gösterilen diğer kural, yasak, zorunluluk veya yükümlülüklere uymamak' tan 276 lira para cezası uygulandı. Sürücü belgesine el konulan Şaban Çakır, trafikte tehlikeli sürüş yaptığı gerekçesiyle tedavi için psikiyatri servisine sevk edildi. Tedavi sonucu doktor raporuna göre ehliyetini geri alailecek olan Şaban Çakır'ın ters yönde araç kullanmasıyla ilgili çalıştığı firmaya da bilgi verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Ters Yönde Giden Sürücüye Para Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement