Borç Cinneti Kurbanı 3 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Borç Cinneti Kurbanı 3 Kişi Toprağa Verildi

Borç Cinneti Kurbanı 3 Kişi Toprağa Verildi

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde borç bunalıma giren kamyon şoförü 41 yaşındaki Ahmet Aydın'ın intihar etmeden önce boğarak öldürdüğü eşi 36 yaşındaki Emine Aydın ile kızı 15 yaşındaki Tuğba Aydın'ın cenazeleri, bugün ilçedeki Kızılcalar...

26.06.2013 16:38

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde borç bunalıma giren kamyon şoförü 41 yaşındaki Ahmet Aydın'ın intihar etmeden önce boğarak öldürdüğü eşi 36 yaşındaki Emine Aydın ile kızı 15 yaşındaki Tuğba Aydın'ın cenazeleri, bugün ilçedeki Kızılcalar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Seydişehir'de oturan ve dün sabah satış yapmak için gittiği Beyşehir'deki pazardan dönen 17 yaşındaki Yusuf Aydın ve kardeşi 12 yaşındaki Mücahit Aydın, evde babası Ahmet Aydın, annesi Emine Aydın ve kız kardeşi Tuğba Aydın'ın cansız bedenleriyle karşılaştı.

Polisin yaptığı incelemede, geçen 30 Mayıs günü Konya- Adana karayolunda bir tesiste mola sırasında kullandığı TIR'daki 2 piknik tüpten sızan gazın patlaması sonucu vücudunda yanıklar oluşan ve araçta meydana gelen hasar nedeniyle de 500 bin lira borcu olduğu öne sürülen Ahmet Aydın'ın cinnet geçirdiği üzerinde duruldu. Önce yanında yatan eşi Emine Aydın'ın çamaşır ipiyle boğarak öldüren, ardında da diğer odadaki Anadolu İmam Hatip Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi kızı Tuğba Aydın'ı uyuduğu sırada öldüren Ahmet Aydın'ın, sağ bileğini bıçakla kestikten sonra yatağına yattığı saptandı.

Yaşamına son veren Ahmet Aydın ile öldürdüğü eşi Emine Aydın ve kızı Tuğba Aydın'ın cenazeleri bugün Seydişehir Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınarak dini törenin yapılacağı Seyyid Harun Camii önüne getirildi.

Cenaze namazına Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Abdülkadir Çat ile Aydın ailesinin yakınları ve ilçe halkı katıldı. 3 kişinin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Kızılcalar Mezarlığı'na defnedildi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Borç Cinneti Kurbanı 3 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement