Böyle Arkadaşlık mı Olur? - Son Dakika
Güncel

Böyle Arkadaşlık mı Olur?

Böyle Arkadaşlık mı Olur?

Kaza Yaptıktan Sonra Arkadaşlarını Olay Yerinde Bırakıp Kaçtılar.

22.02.2011 08:10  Güncelleme: 08:52

Edinilen bilgiye göre saat 05.00 sıralarında TEM Otoyolu Ümraniye Hekimbaşı mevkii Kadıköy istikametinde meydana geldi. 34 ZF 9378

plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsiz sonucunda önünde seyreden bir kamyonun tamponuna çarptı. Kamyon yoluna devam ederken, kamyona arkadan çarpan otomobil takla attıktan sonra durabildi.

TEM otoyolunda seyreden diğer araç sürücüleri kazayı itfaiye ve ambulans ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulans ekipleri, yaralı Murat Y. isimli vatandaşı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Polis ekipleri araç üzerinde yaptığı ilk incelemede, çok sayıda sigara, içki, demir kesme makasıyla bulurken, otomobilin de Gaziosmanpaşa bölgesinden çalıntı olduğunu belirledi.

Olay yerindeki görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis ekipleri, aracın içinden üç yaralı kişinin çıktığını ve ormanlık alana doğru kaçtıkları bilgisine ulaştı. Bunun üzerine polis ekipleri ormanlık alana girerek arama çalışmaları yaparken, şüpheli kimseye rastlanmadı.

Kaldırıldığı hastanede ilk sorgusu yapılan Murat Y.'nin ise araçta 4 kişi olduklarını ve üç kişinin yaralı bir şekilde araçtan çıktığını kendisinin çıkamadığını söylediği öne sürüldü.

TEM Otoyolunda kazayı gören diğer sürücülerin uyarısı üzerine olay yerine gelen Kamyon şoförü, kazayı farketmediklerini, kamyonu ileride park ettikten sonra olay yerine geldiğini söyledi. Polis kaçtığı iddia edilen üç kişiyi ararken, olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Böyle Arkadaşlık mı Olur? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement