Burdur MHP Merkez İlçede Seçim - Son Dakika
Güncel

Burdur MHP Merkez İlçede Seçim

MHP Burdur Merkez İlçe Kongresi'nde mevcut Başkan Salih Özparlak yeniden seçildi.

30.09.2017 16:14

MHP Burdur Merkez İlçe Kongresi'nde mevcut Başkan Salih Özparlak yeniden seçildi.

MHP Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi Öğretmenevi Konferans Salonu'nda yapıldı. Kongrede konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, ülkede yüksek enflasyon ve işsizlik olduğunu söyledi. Ayhan, "MHP'nin varlığı Türkiye Cumhuriyeti için. Türk milletinin onurlu geleceğini, refahını sağlamamız lazım. MHP'nin misyonu, vizyonu bu. Türkiye'nin bu sıkıntılı döneminde MHP'nin bu tavrı ve belirleyiciliği çok net ve açık bir şekilde. MHP görüşlerinde, söylediklerinde savrulmuyor. Dün ne dediysek bugün aynı şeyi söylemeye devam ediyoruz" dedi.

Ayhan, "Her evde yangın var. 'Kişi başına gelir 10 bin Dolar diyorlar' ama Suriye'den gelenleri dahil ettiğinizde 10 bin Doların üzerine çıkmaz. Eskiden dışarıdan alıp sattığımız arasında açık vardı şimdi de var. Bu bize sıkıntı yaratıyordu. İçeride kamu mali disiplini denilen bütçe olayına baktığınız zaman orada biraz rahatlık var gibi topluma sunuluyor. Aslında orada da biraz sıkıntılar vardı. Şimdi bütçe de açık vermeye başladı. Her sene orta vadeli program yayınlanıyor. Baktığınız zaman bu sene açık fırladı gitti. Bütçeye koyduklarının çok üstünde. Daha bir kaç gün önce 130 maddelik torba kanun geldi. Yukarıdan aşağıya vergi. Neden, ihtiyaç var da ondan. Niye ihtiyaç var? Hükümetin bunu getirme gerekçesinin birisi savunma ve güvenlik diyor. Neden bu hale düştük onun da hesabını sormak lazım. Herkesin borcu artıyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Salih Özparlak yeniden seçildi. Merkez İlçe Yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Şevki Kasım Karagüzel, Hasan Eren, Alper Ay, Halil Kaya, Cihan Özdemir, Mehmet Uçan, Süleyman Ak, Uğur Şen, Abdullah Bozkurt, Mehmet Seren, Erdoğan Kaya, Hasan Kacemer, İbrahim Karakulak, Metin

Ölmez, İbrahim Demir, Kazım Aktaş, Kübra Yavuz, Hatice Ay.

Burdur MHP Merkez İlçede Seçim
Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement