Burn Tutku Ekibi, Sail Melbourne World Cup Dünya Şampiyonası'nda - Son Dakika
Güncel

Burn Tutku Ekibi, Sail Melbourne World Cup Dünya Şampiyonası'nda

Burn Tutku Ekibi, Sail Melbourne World Cup Dünya Şampiyonası\'nda

Tüm sporseverlerin ve dünya medyasının yoğun ilgi gösterdiği dünya şampiyonasına 20 ülkeden 300'ü aşkın sporcu katılıyor.

03.12.2012 11:53

Burn Tutku Ekibi üyesi ve milli kiteboard sporcuları Bilge Öztürk, Salih Alexander Çakır ve Taner Aykurt, 2-8 Aralık'ta Avustralya, Melbourne'de yapılacak olan Sail Melbourne World Cup Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecekler.

Kiteboard'un diğer yelken sınıflarıyla birlikte yarışacağı dünya şampiyonasına katılacak olan milli sporcularımızdan Bilge Öztürk bayanlar dünya sıralamasında 13., Salih Alexander Çakır erkeklerde 13., Taner Aykurt ise erkeklerde 42. sırada yer alıyor.

Şampiyonayı ilk 5'te tamamlayarak kürsüye çıkıp, dünya sıralamasında ilk 10'a yükselmeyi hedefleyen sporcular, kazanacakları başarılarla spor severlerin ilgisini çekerek bu sporun Türkiye'de daha iyi yerlere gelmesini amaçlıyorlar.

Uluslararası platformda da kendilerine yer edinen Burn Tutku Ekibi kiteboard sporcuları, Burn'un de desteğiyle yıl boyunca diğer yarışlar ve şampiyonalarda da ülkemizi temsil etmeye devam edecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Burn Tutku Ekibi, Sail Melbourne World Cup Dünya Şampiyonası'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement