Bursa Ambulans ile Getirildiği Hastanenin Çatısına Çıkıp İntihara Teşebbüs Etti - Son Dakika
Güncel

Bursa Ambulans ile Getirildiği Hastanenin Çatısına Çıkıp İntihara Teşebbüs Etti

Ambulans ile getirildiği hastanenin çatısına çıkıp intihara teşebbüs ettiBursa'da, ödeyemediğini söylediği borçları yüzünden sinir krizi geçiren ve ambulans ile Mudanya Devlet Hastanesi Acil Servis'ine getirilen 26 yaşındaki İ.A., buradan hastanenin çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti.

01.02.2018 22:34

Ambulans ile getirildiği hastanenin çatısına çıkıp intihara teşebbüs etti

Bursa'da, ödeyemediğini söylediği borçları yüzünden sinir krizi geçiren ve ambulans ile Mudanya Devlet Hastanesi Acil Servis'ine getirilen 26 yaşındaki İ.A., buradan hastanenin çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti. Çatıdan sarkan ve vucudunu jilet ile kesen İ.A., bir saat süren uğraş sonucu Hastane Başhekimi Dr. Ömer Faruk Mete ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun tarafından ikna edildi.

Bursa'da simit satan 2 çocuk babası İ.A. bugün Merkez Osmangazi İlçesi Geçin Mahallesi'ndeki evinde borçları yüzünden sinir krizi geçirdiği söyleyerek cep telefonu ile aradığı 112 Acil Servis'ten yardım istedi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri İ.A.'yı, yakında bulunan Mudanya Devlet Hastanesi'nin acil servisine götürdü. Acil serviste kendisine sakinleştirici iğne vurulmak istenen İ.A. kaçarak hastanenin çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Kendisini gören vatandaşların haber vermesi sonucu hastaneye gelen itfaiye ekipleri önlem alırken hastane başhekimi Dr. Ömer Faruk Mete ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun çatıya çıkarak İ.A.?yı ikna etmek istedi. Zaman zaman çatıdan sarkan ve vucudunu jilet ile kesen İ.A. uzun süren uğraş sonucu ikna edilerek çatından indirildi. Acil serviste müdahalesi yapılan İ.A. polis tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Bursa Ambulans ile Getirildiği Hastanenin Çatısına Çıkıp İntihara Teşebbüs Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Ambulans ile Getirildiği Hastanenin Çatısına Çıkıp İntihara Teşebbüs Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement