Bursa'da Kuyumcudan Altın Gasbeden Şüpheliler Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Kuyumcudan Altın Gasbeden Şüpheliler Yakalandı

Bursa\'da Kuyumcudan Altın Gasbeden Şüpheliler Yakalandı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde silah tehdidiyle girdikleri kuyumcudan vitrindeki altınları gasbeden 2 şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin kiraladıkları otomobile çalıntı plakaları takarak kaçtıkları belirlendi. Yakalanan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda gasbedilen ziynet eşyaları ve 2 tabanca ele geçirildi. Şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

09.03.2024 21:01  Güncelleme: 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde silah tehdidiyle girdikleri kuyumcudan vitrindeki altınları gasbeden 2 şüpheli yakalandı.

Selçukbey Mahallesi Selçukbey Caddesi'ndeki kuyumcuya gelerek iş yeri sahibi M.M'yi tabancayla tehdit edip vitrindeki yaklaşık 1,5 kilogram ağırlığındaki değeri yaklaşık 3 milyon 500 bin lira olan altınları gasbeden şüphelileri yakalamak için polis çalışma başlattı.

Olayın ardından çok sayıda güvenlik kamerasını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin Ö.A. (20) ve E.Ç. (18) olduğunu, kiraladıkları otomobile çalıntı plakaları takıp bölgeden kaçtıklarını belirledi.

Şüphelileri yakalamak için soruşturmayı derinleştiren polis, A.Ö. ve E.Ç'yi Yıldırım ilçesinde saklandıkları evde yakaladı.

Evde yapılan aramalarda kuyumcu dükkanından gasbedilen ziynet eşyaları ile 2 tabanca ele geçirildi.

İşlemler yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin sorgusundan sonra adliyeye çıkarılması bekleniyor.

İş yeri sahibi gaspçıları paspasla kovaladı

Kuyumcu dükkanında gerçekleşen gasp olayının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde 2 şüphelinin iş yerine koşarak gelmeleri kaydedildi. Bir süre sonra iş yerinden çıkan şüpheliler koşarak bölgeden uzaklaşırken iş yeri sahibinin de pas pasla arkalarından koştuğu anlar yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da Kuyumcudan Altın Gasbeden Şüpheliler Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement