Bursa'da Minibüs ve Otomobil Çarpışması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Minibüs ve Otomobil Çarpışması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Bursa\'da Minibüs ve Otomobil Çarpışması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Bursa'nın Gürsu ilçesinde meydana gelen kazada, minibüsle otomobil çarpıştı. Kazada minibüs şoförü olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ve bir yolcu yaralandı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, minibüsün köprüden geçerken otomobile çarptığı anlar yer aldı.

22.08.2023 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, şehir içi yolcu taşıyan minibüsle otomobilin çarpışması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Gürsu ilçesinde yaşanan kazayla ilgili çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına ait kayıtlarda, TOKİ Konutları istikametine seyir halindeyken köprüden geçen Kenan Uğurlu idaresindeki minibüs ile M.A'nın kullandığı otomobilin çarpışması yer aldı.

Hasanköy Mahallesi'nde 20 Ağustos'ta Kenan Uğurlu yönetimindeki 16 TCL 95 plakalı minibüs ile M.A. idaresindeki 06 GE 4265 plakalı otomobilin çarpıştığı kazada, minibüs şoförü Uğurlu olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Otomobil sürücüsü M.A. ile aynı araçtaki Sevim Akman ve M.A. ise olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılmış, Akman müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da Minibüs ve Otomobil Çarpışması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement