Bursa Tabureden Kalk Ben Oturayım Kavgası 1 Ölü 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa Tabureden Kalk Ben Oturayım Kavgası 1 Ölü 6 Yaralı

Bursa Tabureden Kalk Ben Oturayım Kavgası 1 Ölü 6 Yaralı

Merkez Osmangazi İlçesi Soğukkuyu Mahallesi Fulya Sokak'ta dün saat 19.00'da meydana gelen olayda, çay ocağından aldığı tostu yemek ayranı ise içmek isteyen Cenk Alpaslan Öztürk (33), Ahmet Çakır'dan oturduğu tabureyi kendisine vermesini istedi.

28.06.2013 13:49

Merkez Osmangazi İlçesi Soğukkuyu Mahallesi Fulya Sokak'ta dün saat 19.00'da meydana gelen olayda, çay ocağından aldığı tostu yemek ayranı ise içmek isteyen Cenk Alpaslan Öztürk (33), Ahmet Çakır'dan oturduğu tabureyi kendisine vermesini istedi. Kalkmak istemeyen Çakır ile Öztürk arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce tarafları arkadaşları güçlükle ayrıldı. Daha sonra eve giden Cenk Öztürk yaşanları emlakcılık yapan babası Mehmet Emin Öztürk'e anlattı. Sinirlenen Mehmet Emin Öztürk, yanına çocukları Cenk Alpaslan, Ali Volkan (35), Ozan (31) ve Hasan Hüseyin Öztürk'ü (28) alarak aynı mahallede oturan Ahmet Çakır ile görüşmek için evden ayrıldı. Öztürk ailesi bir süre sonra Ahmet Çakır ile Rentacar işleten babası Kasım Çakır ve akrabası olan Oğuzhan Akkoyun ile karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma bu kez tabanca, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında Mehmet Emin Öztürk göğsüne isabet eden kurşun ile çocukları Hasan Hüseyin, Ozan, Ali Volkan ve Kasım Çakır, oğlu Ahmet Çakır ile Oğuzhan Akkoyun ise bıçak, sopa ve yumruk darbeleriyle yaralandılar. Kasım Çakır ile oğlu Ahmet ve akrabası Oğuzhan Akkoyun, 16 DE 665 plakalı otomobil ile olay yerinden kaçtılar. Çekirge Devlet HAstanesi'ne kaldırılan Mehmet Emin Öztürk yaşamını yitirirken, Ozan, Hasan Hüseyin ve Ali Volkan Öztürk isimli çocukları ise tedavi altına alındı. Yaralı oldukları halde bindikleri otomobil ile kaçan Kasım Çakır oğlu Ahmet Çakır ve akrabası Oğuzhan Akkoyun ise tedavi olmak için gittikleri Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde polis tarafından gözaltına alındılar. Yapılan sorgulamasında Kasım Çakır, Mehmet Emin Öztürk'ün ölümüne neden olan silahı kendisinin ateşlediğini söylediği öğrenildi. Polis, olay yerinde camları kırılmış, tavanı çökmüş, kapıları ise tekmelenmiş olarak bulunan Kasım Çakır'a ait olduğu öne sürülen 16 LHJ 92 plakalı otomobilde ise 8 adet kovan ele geçirdi.

Cinayetle sonuçlanan kavgayla ilgili soruşturmaya başlandı. Polis, hastanede tedavileri süren bir birlerinden şikayetci olan Kasım Çakır, oğlu Ahmet Çakır, akrabası Oğuzhan Akkoyun ile Hasan Hüseyin, Ali Volkan ve Ozan Öztürk'ü, ifadeleri alındıktan sonra, Adam öldürmek, Adam yaralamak ve Darp suçlarından adliyeye çıkartacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Tabureden Kalk Ben Oturayım Kavgası 1 Ölü 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement