Bursa Takım Elbisenin Cebinde Unutulan 3 Bin Lirayı Müşterisine Teslim Etti - Son Dakika
Güncel

Bursa Takım Elbisenin Cebinde Unutulan 3 Bin Lirayı Müşterisine Teslim Etti

Bursa Takım Elbisenin Cebinde Unutulan 3 Bin Lirayı Müşterisine Teslim Etti

Bursa'da kuru temizleme işi yapan İlhami Balıkçı, Ramazan Genç adlı müşterisinin bıraktığı takım elbisenin cebinde unutulan 3 bin TL'yi buldu.

05.11.2015 12:55

Bursa'da kuru temizleme işi yapan İlhami Balıkçı, Ramazan Genç adlı müşterisinin bıraktığı takım elbisenin cebinde unutulan 3 bin TL'yi buldu. Bu parayı Genç'e teslim eden İlhami Balıkcı, meslek yaşamında erkek müşterilerin cebinde kadın iç çamaşırı, prezervatif, aşk mektubu, tabanca mermisi, muska gördüğünü söyledi. Kendisine verilen eski bir gelinliğin eldiveninde ise 2 çeyrek altın bulduğunu, bu altınları ise müşterisinin, düğün günü kayınvalidesinden kaçırmak için koyup unuttuğunu açıklayan Balıkçı kendisini en fazla etkileyen olayın ise, evlilik yıldönümünde kocasına hediye alamayan bir kadının eşine üzüntüsünü belirten mektup yazıp bunu cebine bıraktığını ve okunmayan o mektubun kıyafetlerle kendisine gelmesi olduğunu sözlerine ekledi.

Merkez Nilüfer ilçesinde kuru temizleme işi yapan 45 yaşındaki İlhami Balıkçı, önceki gün temizlemesi için takım elbise bırakan sigortacılık yapan Ramazan Genç isimli müşterisinin cebinde unuttuğu 3 bin lirayı bulup, kendisine teslim etti. Temizlenmesi için kendisine bırakılan tüm kıyafetlerin ceplerini kontrol ettiğini açıklayan İlhami Balıkçı, baktığını söyleyen İlhami Balıkçı, 29 yıllık meslek yaşamında kendisine bırakılan erkek ve kadın kıyafetlerinin cebinde para ve dövizin yanı sıra ilginç şeyler gördüğünü söyledi. Erkek müşterilerin cebinde kadınların iç çamaşırı tanga, prezervatif bulduğunu açıklayan Balıkçı, elbiseleri temizledikten sonra bulduğu bu gibi eşyaları tekrar bulduğu cebe koyup kendisine hiçbir şey söylemeden teslim ettiğini açıkladı. 20 yıl önce evlenen bir kadın müşterisinin, temizlemesi için kendisine verdiği eski gelinliğin eldiveninin içinden iki adet çeyrek altın gördüğünü açıklayan İlhami Balıkçı, "Çeyrek altınları görünce hemen onu arayıp, 'Hemen gelirseniz kıyafetlerinizi size teslim edip bir de çeyrek altın hediye edeceğim' dedi. Geldi. Gelinlik ile ona altınları verdim. Önce promosyon sandı. Gerçeği söyleyince bana, 'Düğün günümde kayınvaldem çok titizdi. Ondan saklamak için iki çeyrek altını eldivenime sakladım. Sonrada unutmuşum' dedi" şeklinde konuştu

'O MEKTUBU UNUTAMIYORUM

Ramazan Genç bir süre önce kendisine temizlemesi için takım elbise bırakan bir müşterisinin cebinden, parasal sıkıntıları olduğu için evlilik yıl dönümünde ona hediye alamayan eşinin kendisine, "Bugün evlilik yıl dönümümüz. Seni çok seviyorum aşkım. Ama paramız olamadığı için hediyeni alamadım. Sana özel yemeklerde yapamadım. Canım yanıyor. Bunu sana belli etmek istemiyorum. Beni yanlış anlamaman için bu mektubu sana yazıyorum. ' yazılı mektup bırakmış. Eşi de o mektubu okumayınca kıyafetlerle bana geldi. Kıyafetin temizledim ve mektubu yıpranmaması için aldığım yere koyup kıyafetleri müşterime teslim ettim" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Takım Elbisenin Cebinde Unutulan 3 Bin Lirayı Müşterisine Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement