5 aylık hamile kadın ipe asılı halde ölü bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

5 aylık hamile kadın ipe asılı halde ölü bulundu

Samsun Atakum'da Anneler Günü'nde feci bir olay yaşandı. 3 çocuk annesi ve 5 aylık hamile olan Suriye uyruklu bir kadın, eşi tarafından evinde iple asılı halde ölü bulundu. Kadının cansız bedeni otopsi için Adli Tıp'a kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

12.05.2024 14:29

Samsun'un Atakum ilçesinde 5 aylık hamile olan 3 çocuk annesi kadın iple asılı halde ölü bulundu. Eşini evde kendini asmış bir halde bulan adam, durumu ihbar etti. İhbar sonucu sağlık ekipleri, 32 yaşındaki Suriye uyruklu kadının cansız bedenini otopsi için Adli Tıp'a kaldırıldı.

OTURMA ODASINDA EŞİ BULDU

Samsun'un Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi'nde Irak uyruklu Muhammed S., 12 yıllık eşi Suriye uyruklu 3 çocuk annesi B.S'yi (32) evlerinin oturma odasında iple asılı halde buldu. Olay 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi.

5 aylık hamile kadın evinde iple asılı halde ölü bulundu

OTOPSİ YAPILACAK

İhbar sonrası eve polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde 5 aylık hamile olan B.S'nin ölmüş olduğunu tespit etti. Genç kadının cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Samsun Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı. Kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

5 aylık hamile kadın evinde iple asılı halde ölü bulundu
5 aylık hamile kadın ipe asılı halde ölü bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 5 aylık hamile kadın ipe asılı halde ölü bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement