Camii Kapılarını Çalan Hırsızlık Çetesi - Son Dakika
Güncel

Camii Kapılarını Çalan Hırsızlık Çetesi

Camii Kapılarını Çalan Hırsızlık Çetesi

Ankara'da camii kapılarını çalan hırsızlık çetesi çökertildi.

16.12.2011 11:04

Ankara'da camii kapılarını çalan hırsızlık çetesi çökertildi. Çaldıkları 3 demir camii kapısıyla kaçan hırsızlar, nefes kesen operasyonla yakalandı.

Ankara Jandarma Komutanlığı ekipleri, Altındağ, Keçiören ve Mamak ilçelerine bağlı köylerde camii kapıları ile köylülere ait traktör parçalarının çalındığı ihbarı üzerine operasyon başlattı. Jandarma ekipleri, hırsızların kullandığı panelvan tipi minibüsü takibe aldı. Takip edildiklerini fark eden hırsızlar, araçla kaçmaya başladı. Zanlılar, yaşanan kovalamaca sırasında araçta bulunan ve hırsızlık malı olan eşyaları yola fırlatarak kendilerini takip eden jandarma ekiplerini engelemeye çalıştılar. Ayrıca zanlılardan H.A. takibi engelemek için araçtan inerek yolu ortasına çıkıp jandarma araçlarını engelemeye çalıştı. Kendini yolun ortasına atan zanlı, jandarma ekipleri araçtan inince, kalkıp kaçmaya başladı. Karanlıktan faydalanarak araziye kaçan zanlı kayıplara karışırken, jandarma ekipleri de şüpheli araca takip etmeye devam etti.

3 CAMİİ KAPISI

Saatlerce süren takibin ardından zanlıların kaçtığı panelvan minibüs Kösrelik Göleti mevkiinde durduruldu. Araçta bulunan T.A., S.A. ve A.A. gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada ise 3 motifli demir camii kapısı, traktörlere ait muhtelif metal ekipmanlar, şofben, boş çeyiz sandığı, inşaat demir kesme makası ve demir inşaat kalıpları ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edilirken, kendilerini takip edene jandarma ekiplerini durdurmak için yolun ortasına yatan ve daha sonra kayıplara karışan H.A.'nın ise aranmasına devam ediliyor. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Camii Kapılarını Çalan Hırsızlık Çetesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement