TRAKYA'DA 23 NİSAN TÖRENLERLE KUTLANDI - Son Dakika
Güncel

TRAKYA'DA 23 NİSAN TÖRENLERLE KUTLANDI

TRAKYA'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Covid -19 önlemleri arasında kutlandı.

23.04.2021 11:10  Güncelleme: 12:30

TRAKYA'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Covid -19 önlemleri arasında kutlandı. Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'de düzenlenen törenlerde Atatürk anıtlarına çelenkler bırakılırken, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

23 Nisan coşkusu Trakya'nın dört bir yanında kutlandı. Edirne'de bayram etkinlikleri kapsamında, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, İstiklal Marşı okundu. Kutlamaya İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, AK Parti İl Başkanı Belgin İba ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları katıldı. Kutlama programının ardından şehir hoparlöründen 23 Nisan şarkıları çalındı.

TEKİRDAĞ'DA SAĞLIKÇILAR İÇİN BALONLAR GÖĞE YÜKSELDİ

Tekirdağ'daki kutlamalarda ise valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı'nda program düzenlendi. Törene, İl Milli Eğitimi Müdürü Ersan Ulusal, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Törene katılan öğrenciler Covid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybeden sağlıkçılar için gökyüzüne kırmızı beyaz balonlar sıraktı. Program sonunda polis ve jandarma ekipleri de araç konvoyu gerçekleştirdi.

KEŞAN'DA TÖREN

Edirne'nin Keşan ilçesinde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önündeki tören, koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı katılımla gerçekleştirildi. Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz'ın anıta çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi. Törene, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, öğretmen ve idareciler de katıldı.

ÇORLU'DA 23 NİSAN KUTLAMALARI

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki törenler, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün'ün Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, 5'inci Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile okul müdürleri ve daire amirlerinin katıldığı törende, anıta çelenk sunuldu. Törene katılanlara sık sık sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarıldı.

TRAKYA\'DA 23 NİSAN TÖRENLERLE KUTLANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TRAKYA'DA 23 NİSAN TÖRENLERLE KUTLANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement