Çarşı'dan Van'daki Okullara Yardım - Son Dakika
Güncel

Çarşı'dan Van'daki Okullara Yardım

Çarşı\'dan Van\'daki Okullara Yardım

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Van'daki okullara yardımlarını sürdürüyor.

24.01.2014 12:32

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Van'daki okullara yardımlarını sürdürüyor. Van'daki depremden sonra hala konteynerde eğitim veren Mehmet Akif Ersol Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Kadriye Kök'ün internet üzerinden yaptığı çağrıyla harekete geçen Beşiktaş taraftarları, topladıkları bir TIR dolusu yardımı Van'a ulaştırdı.

Van depreminden sonra başlattığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında depremzedeleri yalnız bırakmayan Beşiktaş'ın Çarşı taraftar grubu, yeni bir yardım kampanyasında topladığı melzemeleri Van'a ulaştırdı. Depremden sonra hala konteynerlerde eğitim veren Mehmet Akif Ersoy Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Kadriye Kök'ün internet üzerinden ulaştığı Siyah Beyaz Yayın Evinin Genel Yayın Yönetmeni ve Çarşı Grubu üyesi Murat Kaplan'dan yardım istedi. Yardım çağrısı üzerine başta İstanbul olmak üzere çeşitli illerde kampanya başlatan Kaplan, kitap, kırtasiye ve giyimden oluşan bir TIR dolusu yardım topladı. Dün Van'a ulaşan yardım malzemelerini Çarşı Grubu üyeleri kendi elleriyle okullara dağıttı.

Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne deki yardım kolileri de internet üzerinden yardım isteyen okul öğretmeni Kadriye Kök'e teslim etti. İnternet üzerinden yaptığı çağrının yanıt bulmasından çok memnun olduğunu belirten öğretmen Kök,Okulumuzun durumu ve ihtiyaçlarıyla ilgili bir mail yazdım. Bu mailim de dikkate alındı. Çarşı grubu bir çok ilde bizim için kampanya başlattı. Şimdi bu yardımları almaktan büyük mutluluk duyuyoruz dedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çarşı'dan Van'daki Okullara Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement