Çaycuma'da Kuvvetli Yağmur Sonrası Sokaklar Suyla Doldu - Son Dakika
Güncel

Çaycuma'da Kuvvetli Yağmur Sonrası Sokaklar Suyla Doldu

Çaycuma\'da Kuvvetli Yağmur Sonrası Sokaklar Suyla Doldu

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde kuvvetli yağmur sonrası cadde ve sokaklar su altında kaldı. Rögarların tıkanması sonucu birçok iş yerine su bastı. Depremzedelerin yerleştirildiği evlerin bodrum katları da su altında kaldı. Belde ve köylerde ekili ve dikili alanlar da derelerden taşan sular nedeniyle zarar gördü.

20.06.2023 14:37  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇAYCUMA'DA SOKAKLAR SUYLA DOLDU

Kuvvetli yağmur Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde de etkili oldu. Sabah erken saatlerde cadde ve sokakları su bastı. Cumhuriyet Meydanı ve hastane yokuşu esnafı sabah iş yerlerini açmak için geldiğinde olumsuz manzarayla karşılaştı. Rögarların tıkanması sonucu çoğu iş yerine su bastı. Yağışlardan dolayı ilçe merkezi, belde ve köylerde ekili ve dikili alanları derelerden taşan sular bastı. Hasadı başlayacak meyve ve sebzeler zarar gördü.

DEPREMZEDELERİN EVLERİNİ SU BASTIÇaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde de dereden taşan sular sokakları doldurdu. Depremzedelerin yerleştirildiği evlerin bodrum katlarını su bastı. Beldede bir vatandaş ise su biriken yola sandalye koyarak oturdu. Yoldan geçen sürücüler zor anlar yaşadı.

Yeliz ALAGÖZ/ÇAYCUMA (Zonguldak) DHA


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaycuma'da Kuvvetli Yağmur Sonrası Sokaklar Suyla Doldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement