Turizm Haftası Kutlamaları Çeşme'de Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Turizm Haftası Kutlamaları Çeşme'de Gerçekleştirildi

Turizm Haftası Kutlamaları Çeşme\'de Gerçekleştirildi

Turizm haftası nedeniyle Çeşme'de düzenlenen törende, Çeşme Turizm Fakültesi'nin turizm sektörüne katkı sağlama misyonu vurgulandı. Törende öğrenciler halk oyunları ve step dans gösterileri sergilerken, uluslararası gastronomi yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi Orkestrası Blue Sounds da mini bir konser sundu.

17.04.2024 19:43  Güncelleme: 19:44

Turizm haftası nedeniyle Çeşme'de tören gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende bir konuşma yapan Çeşme Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilgün Avcı, turizmin sürdürülebilirliği ve gelişimi için yapılan çalışmaların çok önemli olduğunu belirterek, "Çeşme Turizm Fakültesi'nin turizm sektörüne nitelikli elemanlar yetiştirme ve bilimsel araştırmalara katkı sağlama misyonu büyük önem taşıyor. Bütün bu çabalar gelecek nesillere daha iyi bir turizm deneyimi sunmamıza yardımcı olacaktır. Çeşme Turizm Fakültesi olarak, bu hedefe ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız." dedi.

Kaymakam Mehmet Maraşlı, Belediye Başkanı Lal Denizli'nin de katıldığı törende öğrenciler halk oyunları ve step dans gösterileri gerçekleştirildi

Etkinlikte, uluslararası gastronomi yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi Orkestrası Blue Sounds da mini bir konser verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turizm Haftası Kutlamaları Çeşme'de Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement