CHP İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi - Son Dakika
Güncel

CHP İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi

CHP İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi

CHP Havza İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında konuşan CHP Samsun Milletvekili Murat Çam, Havza'nın halkçı belediyecilikle hak ettiği hizmetlere kavuşacağını belirtti. Havza Belediye Başkan adayı Ertaş Çoban ise halka ihanet etmeden halkın hakkını arayacağını söyledi. Programa eski milletvekilleri, CHP Samsun İl Başkanı, İlçe Başkanı, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

29.03.2024 10:13  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

CHP Samsun Milletvekili Murat Çam, ilçedeki bir tesiste düzenlenen programda yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür ederek, " Havza'nın hak ettiği hizmet, yatırım ve olanaklara kavuşmasının tek bir koşulu var, o da halkçı belediyecilik. Havzalıların bu iradeyi ortaya koyacağına yürekten inanıyorum. Havza Belediye Başkan adayımız Ertaş Çoban ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cevat Öncü'ye destek istiyorum. Ramazan Bayramı'nızı da şimdiden kutluyorum." dedi.

CHP Havza Belediye Başkan adayı Ertaş Çoban da Havza'ya hizmet etmek için bir yola çıktıklarını belirterek, "Ekip arkadaşlarımız ile yorulmadan bu yolda yürüyoruz. Halkımızın sorunlarını tek tek dinledim. İstekleriniz hep alçak gönüllü istekler. Ben halka ihanet etmeden halkımızın hakkını arayacağıma söz veriyorum." ifadesini kullandı.

Programa eski milletvekilleri Hayati Tekin ve Kemal Zeybek, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, İlçe Başkanı Şener Geçit ile STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement