CHP'li Gençlerden Lice Çıkarması - Son Dakika
Güncel

CHP'li Gençlerden Lice Çıkarması

CHP\'li Gençlerden Lice Çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Lice’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

11.06.2014 15:49

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Lice'ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Yıldız, geçen sene Lice'de yaptıkları basın açıklamasında barış isteyenlerin 'savaş hazırlığını bırakması gerektiğini' söylemiştik" dedi.

"O gün yaşananlar adeta bugünün habercisiydi' diyen Başkan Yıldız, CHP Gençlik Örgütleri'nin barışçıl bir şekilde halkların bir arada yaşamasını savunduğunu kaydetti. Yıldız, şunları kaydetti:

"Haklı olan her mücadelenin yanında olan gençlik örgütlerimiz bugün de aynı kararlılığını sürdürmektedir. Kalıcı barışın sağlanması adına pazarlıksız atılacak her cesaretli adım yine gençlik örgütlerimiz tarafından desteklenecektir. Bu sebeplerden ötürü geçen yıl Medeni için geldiğimiz Lice'ye bugün de hayatını kaybeden iki yurttaşımız için gelmiş bulunuyoruz."

Her şeye rağmen ülkemizin sembollerine yönelik yapılan saldırıların da hiçbirini kabul etmemekteyiz diyen Yıldız, "Ülkemizin ortak değerlerini siyasete alet edenler toplumsal barışın engellenmesini isteyenlerin ekmeğine yağ sürmektedirler. Bu alandaki temel hedefin bu refleksi kendi oy maksimizasyonuna dönüştürme amaçlı kullanmak isteyenleri ifşa etmek olduğunu düşünüyoruz. Ülkemizin bağımsızlığının simgesine karşı yapılan saldırı; bu sürecin provoke edilmesi sonucundan başka bir sonuç doğurmayacaktır. Bu saldırıların bunun dışında hiçbir getirisi yoktur. Yapılan saldırıları bir halka mal etmekse; tam anlamıyla abesle iştigaldir" ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'li Gençlerden Lice Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement