CHP Malkara İlçe Teşkilatından Başkana Ziyaret - Son Dakika
Güncel

CHP Malkara İlçe Teşkilatından Başkana Ziyaret

CHP Malkara İlçe Teşkilatından Başkana Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Ulaş Yurdakul yönetim kurulu üyeleriyle beraber Tekirdağ Belediyesini ziyaret etti.

15.02.2013 09:12

Merkez İlçe Başkanı Murat Emre Kervancılar'ın da eşlik ettiği ziyarette Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç'la bir süre görüşerek sohbet eden Yurdakul Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

Tekirdağ'daki güzel çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Yurdakul Dalgıç'a bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.

Mey İçki'den Başkana Ziyaret

Mey Alkollü İçki fabrikası Müdürü Rıza Özkaya , Operasyon Direktörü Ahmet Serdar Onamay ile beraber Tekirdağ Belediyesini ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu'nun da eşlik ettiği ziyarette Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç'la bir süre görüşerek sohbet eden Özkaya Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı ve Dalgıç'a bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade eden Dalgıç Özkaya'dan fabrika çalışmalarıyla ilgili de bilgiler edindi.

Başkan Dalgıç Vatandaşların Sevgililer Gününü Çiçekle Kutladı

14 Şubat Sevgililer Günü tüm Türkiye'de olduğu gibi Tekirdağ'da da kutlandı. Üç Kemaller Diyarına Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar ve Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ile beraber gelen Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç vatandaşlara çiçek dağıttı ve sevgililer gününü kutladı.

Dalgıç Belediye olarak özel günlere de önem verdiklerini dile getirerek " Sevgililer Günü nedeniyle 2 gün boyunca ücretsiz film gösterisi düzenledik. Aşk Tesadüfleri Sever, Evim Sensin ve Selvi Boylu Al Yazmalım gibi ilgiyle izlenen filmleri vatandaşlarla buluşturduk. Bundan sonraki önemli günlerde de etkinlikler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel CHP Malkara İlçe Teşkilatından Başkana Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement