Cin, Bilim Kongresinde Ezidilere Dikkati Çekti - Son Dakika
Güncel

Cin, Bilim Kongresinde Ezidilere Dikkati Çekti

Cin, Bilim Kongresinde Ezidilere Dikkati Çekti

Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Karaburun Bilim Kongresi'nde Ezidi halkının çektiği sıkıntıları anlattı.

08.09.2014 10:13

Viranşehir Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; 3 ve 7 Eylül tarihleri arasında yapılan kongrede Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, 'Yerel Yönetimler ve Alternatif Deneyimler' konulu oturumda konuştu.

Ahmet Çakır'ın yönettiği oturuma Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin ve Fatsa Belediye Halkla İlişkiler eski Müdürü Ahmet Özdemir konuşmacı olarak katıldı.

Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, yerel yönetimlerdeki deneyimlerini anlatırken, "Ben belediye başkanı değilim, belediye eş başkanıyım. Belediyelerimizde eş başkanlık sistemi var ve kadın da belediye yönetiminde söz sahibidir" dedi.

Yıllık belediye yönetimini değerlendiren Cin, Rojava ve Şengal halkına dikkat çekti. Cin, Şengal'de bir insanlık dramının yaşandığını ve buna seyirci kalmamak gerektiğini belirtti. Cin, Viranşehir'e çok sayıda Şengal'den gelen insanların barındığını ve tüm insanlığın onlara yardım elini uzatması gerektiğini vurguladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Cin, Bilim Kongresinde Ezidilere Dikkati Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement